Ο Κάρολος σιχαίνεται τη Μέγκαν: Εξοργισμένος, νιώθει ότι τους εξαπάτησε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:45 Ο Κάρολος σιχαίνεται τη Μέγκαν: Εξοργισμένος, νιώθει ότι τους εξαπάτησε

Στο παλάτι της βρετανικής οικογένειας, κανείς δεν περίμενε τις εξελίξεις που θα ακολουθούσαν όταν ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωνε ότι θα αρραβωνιαστεί την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Παρά τα παρατράγουδα που συνόδευσαν την πορεία του ζεύγους προς τον γάμο, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και την οικογένεια της Μαρκλ να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει πολύ άσχημα για εκείνη, η νέα της οικογένεια ήταν αποφασισμένη να την στηρίξει.

Και το έκανε, αφού στάθηκε δίπλα της σε κάθε στιγμή, ακόμα και όταν αποφάσισε να κάνει πράγματα που δεν συνηθίζονται στη βασιλική οικογένεια.

REUTERS
REUTERS

Συμφώνησαν όταν αποφάσισε να γεννήσει κρυφά και να ανακοινώσει την είδηση αργότερα. 

Συμφώνησαν όταν αποφάσισε να δείξει το μωρό της όταν εκείνη ήθελε όχι λίγες ώρες μετά τη γέννα όπως συνηθίζεται στο παλάτι. 

Συμφώνησαν όταν αποφάσισε να κρατήσει κρυφή τη βάπτιση του γιου της και να δώσει εκείνη ελάχιστες φωτογραφίες στη δημοσιότητα, απογοητεύοντας τους φαν της βασιλικής οικογένειας. 

Μάλιστα, ο Κάρολος είχε στηρίξει όσο κανείς άλλος τη Μέγκαν, μάλιστα είχε συμφωνήσει να τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία μετά τον σάλο με τον πατέρα της και το εμπάργκο που έφαγε να μην πατήσει το πόδι του στον γάμο. 

Κι όμως, τώρα, νιώθει προδoμένος και απογοητευμένος, όπως αναφέρουν πηγές από την οικογένεια. Και είναι λογικό, αφού το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε αυτή την περίοδο με τον πατέρα του να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τη μητέρα του στα 93 της να προετοιμάζει τη διαδοχή της, είναι μια τέτοια αναστάτωση η οποία κανείς δεν γνωρίζει πού θα μπορούσε να καταλήξει. 

Το σίγουρο είναι ότι όλο το βάρος της σημερινής συνόδου θα πέσει πάνω του, αφού αυτός είναι που κρατάει το ζευγάρι στα χέρια του. Και αυτό γιατί εκείνος είναι η μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησής τους. 

Από χθες το βράδυ, ο πρώτος στη σειρά διαδοχής της Ελισάβετ βρίσκεται στο Σάντρινγχαμ και ενώ ήταν γοητευμένος από την Μέγκαν Μαρκλ πλέον δεν θέλει να ακούει για εκείνην.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση