Η Μέγκαν απάντησε για το εμπάργκο από τη σύνοδο: «Δεν με απέκλεισε κανείς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:04 Η Μέγκαν απάντησε για το εμπάργκο από τη σύνοδο: «Δεν με απέκλεισε κανείς»

Η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται ότι αποκλείστηκε από την συμμετοχή της στη βασιλική διάσκεψη κορυφής στο Sandringham από τον Καναδά όπου βρίσκεται - και ξεκαθαρίζει ότι επέλεξε η ίδια να αφήσει τις συνομιλίες στον πρίγκιπα Χάρι.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού που εργάζονται για τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δήλωσαν ότι εξαρχής δεν ήταν σίγουροι για το σχέδιο που είχε προτείνει το ζευγάρι να συμμετέχει και η Μέγκαν μέσω τηλεδιάσκεψης, φοβούμενοι ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να καταγραφούν ή να αποτελέσουν προϊόν υποκλοπής. 

Ωστόσο, σήμερα ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στο παλάτι του Κένσινγκτον απέρριψε τις φήμες ότι απέκλεισαν τη Μέγκαν και είπε:
«Στο τέλος, οι Σάσεξ αποφάσισαν από μόνοι τους ότι δεν ήταν απαραίτητο για τη Μέγκαν να ενταχθεί στις συνομιλίες». 

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα διαταραγμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των δύο αδελφών, του Χάρι και του Γουίλιαμ, με τον μεγάλο αδελφό να στηρίζει μεν την απόφαση του μικρότερου, χωρίς ωστόσο να συμφωνεί μαζί του. 

Το ρήγμα ανάμεσα στην ισχυρή τετράδα Γουίλιαμ Κέιτ - Χάρι Μέγκαν είναι βαθύ και αυτή η εξέλιξη αναμένεται να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Χάρι πιστεύει ότι ο αδελφός του και η σύζυγός του Κέιτ «δεν έδωσαν ποτέ στη Μέγκαν μια ευκαιρία» στους 20 μήνες που είναι παντρεμένοι, ενώ η Μέγκαν του είπε τα Χριστούγεννα από το Βανκούβερ ότι η κατάσταση δεν τραβάει, κάτι που επίσπευσε την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το πόστο τους ως ανώτεροι βασιλιάδες. 

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση