Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό 10χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 23:01 Άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό 10χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ανησυχία στις Αρχές για ένα «κύμα» παρόμοιων περιστατικών

Ένα 10χρονο αγόρι μπήκε στο στόχαστρο ενός άνδρα, ο οποίος έφτασε κοντά στο να πραγματοποιήσει ένα ειδεχθές έγκλημα, καθώς έκοψε τον λαιμό του πιτσιρικά, γύρω στις 17:20 του Σαββάτου (18/01), στο Λέστερ της Αγγλίας. Ένας περαστικός από το σημείο που συνέβη το περιστατικό κάλεσε για τις πρώτες βοήθειες, το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο «Queen’s Medical Centre» του Νότιγχαμ και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το ακόμη πιο ανατριχιαστικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι όλο το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του αγοριού. Μάλιστα, η Αστυνομία συνδέει το περιστατικό με τον «παχουλό Ασιάτη» φερόμενο δράστη, με ένα περιστατικό μαχαιρώματος που είχε γίνει στις 14 Ιανουαρίου, όταν μια γυναίκα υπέστη ένα μεγάλο κόψιμο στο κεφάλι της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η ηλικία της οποίας προσδιορίζεται στα 30 έτη, έκανε βόλτα με τα δύο παιδιά της, όταν αισθάνθηκε έναν πόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Αμέσως γύρισε το κεφάλι της και είδε ένα άτομο με μαχαίρι, που αμέσως προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο.

Όπως αναφέρει η Metro, το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Τα δύο παιδιά δεν τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Επίσης, ένα άλλο περιστατικό που εξετάζει η Αστυνομία και ενδεχομένως να έχει σχέση με τα δύο προηγούμενα, αφορά τον τραυματισμό ενός άνδρα 70 ετών, που βρέθηκε με πληγές στα χέρια και το κεφάλι του. Από τις αρχικές έρευνες των Αρχών, πιστεύεται ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο. Και εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

πηγή: newsbeast.gr