Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο Τέρι Τζόουνς των θρυλικών Monty Python

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:52 Πέθανε ο Τέρι Τζόουνς των θρυλικών Monty Python

Ο Τέρι Τζόουνς των Monty Python, ο ουαλός ηθοποιός και σκηνοθέτης, πέθανε σε ηλικία 77 ετών, ανακοίνωσε η οικογένεια και ο μάνατζέρ του.

Ο Τέρι Τζόουνς, δημιουργός της ταινίας «Η Ζωή του Μπράιαν», έπασχε από μία μορφή άνοιας εδώ και πολλά χρόνια. 

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου και πατέρα, Τέρι Τζόουνς. Ο Τέρι πέθανε το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών με τη σύζυγό του Άννα Σόντερστρομ στο πλευρό του μετά από μία μακρά, εξαιρετικά γενναία αλλά πάντα με καλή διάθεση μάχη με σπάνια μορφή άνοιας» ανακοίνωσε η οικογένεια του.

Τις τελευταίες μέρες, η σύζυγός του, τα παιδιά, η οικογένεια και πολλοί στενοί φίλοι, ήταν συνεχώς μαζί του.

Όπως αναφέρει η οικογένεια: «Έχουμε όλοι χάσει έναν καλό, αστείο, ζεστό, δημιουργικό και πραγματικά αγαπητό άνθρωπο του οποίου η ασυμβίβαστη ατομικότητα, η αμείλικτη διάνοια και το εξαιρετικό χιούμορ έδωσαν ευχαρίστηση σε αμέτρητα εκατομμύρια επί έξι δεκαετίες. Η δουλειά του με τον Monty Python, τα βιβλία, οι ταινίες, τα τηλεοπτικά του προγράμματα, τα ποιήματα και άλλα έργα θα ζήσουν για πάντα,. Εμείς, η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά Bill, Sally, Siri θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους υπέροχους γιατρούς και φροντιστές του Terry τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι αυτή η ασθένεια θα εξαλειφθεί εντελώς. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή και ε'ίμαστε ευγνώμονες που ζήσαμε την παρουσία ενός εξαιρετικά ταλαντούχου, παιχνιδιάρικου και ευτυχισμένου ανθρώπου που έζησε μια πραγματικά αυθεντική ζωή, την οποία με τα δικα του λόγια την χαρακτήριζε: “Lovingly frosted with glucose”».

Πηγή: theotc.gr