Συγκλονιστικές εικόνες με ανθρώπους να καταρρέουν σε δρόμο της Κίνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 15:10 Συγκλονιστικές εικόνες με ανθρώπους να καταρρέουν σε δρόμο της Κίνας

Εικόνες στα social media δείχνουν ανθρώπους να πέφτουν σε δρόμο της Κίνας, χωρίς να επιβεβαιώνεται η ακριβής τοποθεσία ή αν πρόκειται για ασθενείς που νοσούν από τον νέο κοροναϊό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποια βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να καταρρέουν σε δρόμο της Κίνας. 

Τα βίντεο εικάζεται πως είναι από τους δρόμους της Wuhan, χωρίς να είναι επιβεβαιωμένη η τοποθεσία. 

Ωστόσο πρόκειται για εικόνες και βίντεο που κυκλοφορούν στα social media και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν νοσήσει από τον κοροναϊό.

Στα βίντεο φαίνονται οι άνθρωποι να καταρρέουν στον δρόμο και άλλοι πολίτες με μάσκες στο πρόσωπο να τρέχουν να τους βοηθήσουν. 

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι κλείνει κάποιους τομείς του Σινικού Τείχους

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα κλείσει από αύριο Σάββατο κάποιους τμήματα του Σινικού Τείχους, του εμβληματικού αυτού μνημείου στο Πεκίνο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνουν οι αρχές της χώρας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε 26 ανθρώπους.

Οι τάφοι των Μινγκ και το «Δάσος με τις Παγόδες», δύο άλλοι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στη κινεζική πρωτεύουσα, επίσης θα κλείσουν από αύριο. Εξάλλου από σήμερα δεν θα είναι επισκέψιμο και το Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου, γνωστό και ως «η φωλιά του πουλιού», που είχε κατασκευαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Παράλληλα η αλυσίδα εστιατορίων McDonald's ανακοίνωσε ότι κλείνει από σήμερα τα εστιατόριά της σε πέντε πόλεις της επαρχίας Χουμπέι, επίκεντρο της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση