Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράιαντ: Οι τελευταίες στιγμές με την κόρη του [εικόνες & βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:47 Μπράιαντ: Οι τελευταίες στιγμές με την κόρη του [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία τους μία ημέρα πριν από την συντριβή του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ και Τζιάνα. Μια σχέση αγάπης, που ξεπερνούσε τα στενά όρια πατέρα με κόρη.

Η Τζιάνα βάδιζε στα χνάρια του Κόμπι. Αγαπούσε το μπάσκετ και είχε τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά. Την είχε από κοντά. Προπονούνταν υπό την επίβλεψη του και όλα έδειχναν ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου γυναικείου μπάσκετ.

Ομως όλα... σταμάτησαν. Η συντριβή του ελικοπτέρου, σταμάτησε τα πάντα. Το μοιραίο ελικόπτερο με το οποίο σκοτώθηκαν συνολικά 9 άνθρωποι. Το ελικόπτερο θα τους μετέφερε στην ακαδημία του Μπλακ Μάμπα για αγώνα μπάσκετ. Το πρωί του Σαββάτου ο Κόμπι Μπράιαντ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Mamba Sports Academy προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της κόρης του Τζιάνα που χάθηκε μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα.

Στην ακαδημία, που είχε δημιουργήσει ο Κόμπι Μπράιαντ το 2016, η Τζιάνα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα. Μάλιστα το TMZ.com δημοσίευσε φωτογραφίες από το Σάββατο, όπου ο Κόμπι δίνει συμβουλές και προπονεί την κόρη του Τζιάνα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα το πάθος και των δυο για το μπάσκετ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έβλεπε την Τζιάνα, που ονειρευόταν να παίξει στο WNBA, ως συνεχίστρια της κληρονομιάς του, κάτι που είχε επιβεβαιώσει σε μία εμφάνισή του στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» το 2018.

«Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε έξω και με πλησιάζουν φαν, ενώ στέκεται δίπλα μου. Αρχίζουν να μου λένε «πρέπει να κάνεις γιο», «πρέπει εσύ και η Bανέσσα να κάνετε ένα αγόρι για να συνεχίσει την παράδοση, να αναλάβει την κληρονομιά σου». Και τότε εκείνη απαντά «Ωπα, αφήστε το πάνω μου, δεν χρειάζεται αγόρι, το ‘χω». Κι εγώ της λέω «ναι, έχεις δίκιο, όντως το ‘χεις»», είχε δηλώσει γεμάτος περηφάνια ο Μπράιαντ σε συνέντευξη του για την Τζιάνα.

Φωτογραφίες: TMZ 

πηγή: thetoc.gr