Κίνα: Μετέτρεψαν άδειο κτίριο σε νοσοκομείο σε μόλις 48 ώρες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:09 Κίνα: Μετέτρεψαν άδειο κτίριο σε νοσοκομείο σε μόλις 48 ώρες!

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Κινέζοι καθώς ένα νέο νοσοκομείο που προορίζεται για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων κοροναϊού των 1000 κλινών έχει ανοίξει κοντά στο Wuhan, την πόλη όπου ξεκίνησε η εκδήλωση της νόσου.

Το περιφερειακό ιατρικό κέντρο «Dabie Mountain» άρχισε να δέχεται ασθενείς στις 10.30 μ.μ. χθες το βράδυ, αφού οι εργάτες χρειάστηκαν μόλις 48 ώρες μετατρέποντας σε νοσοκομείο ένα κενό κτίριο! Το νέο νοσοκομείο ήταν παλαιότερα παραθεριστικό συγκρότημα το οποίο προοριζόταν για τους εργάτες της περιοχής.

Περισσότεροι από 500 εργάτες, ηλεκτρολόγοι, ακόμη και αστυνομικοί εργάστηκαν για να ανοίξουν το νοσοκομείο στην περιοχή Huangzhou.

Μάλιστα οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν την προηγούμενη Παρασκευή ότι το κτίριο θα μετατραπεί σε νοσοκομείο και οι εργασίες άρχισαν το Σάββατο. Χθες, είχε ήδη νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και διαδίκτυο και ήταν έτοιμο να υποδεχθεί ασθενείς.

Παράλληλα, ένα ακόμη πιο φιλόδοξο σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη στο ίδιο το Wuhan όπου οι αρχές έχουν δώσει προθεσμία για τη Δευτέρα για δύο ακόμη  μεγάλο νοσοκομείο στην πόλη.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση