Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: Μαχαίρωσε 2 πολίτες ο δράστης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 17:52 Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: Μαχαίρωσε 2 πολίτες ο δράστης

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας άνδρας που πυροβολήθηκε από ένοπλους αξιωματικούς, είναι νεκρός. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι τρεις άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί

Συναγερμός έχει σημάνει στον κεντρικό δρόμο Streatham στο νότιο Λονδίνο, καθώς ένας άνθρωπος είναι νεκρός μετά από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την αστυνομία ένας άνδρας πυροβολήθηκε από ένοπλους αξιωματικούς #Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί. Οι συνθήκες αξιολογούνται. Το περιστατικό έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικό.

 

 

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι: Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε από την αστυνομία περίπου στις 2 μ.μ. σήμερα στο #Streatham High Road είναι νεκρός.

Τι μετέδωσε το sky news:

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τραυματίες. Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης καθώς και η αστυνομία, με μάρτυρες να αναφέρουν για 9-10 ασθενοφόρα και τους αστυνομικούς να φωνάζουν στους πολίτες να πάνε πίσω.

Σύμφωνα με αναφορές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σημειώθηκαν 3 πυροβολισμοί.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση