Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Από πριγκίπισσα του Σκορπιού σύζυγος και μητέρα στην μακρινή Ουρουγουάη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 12:09 Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Από πριγκίπισσα του Σκορπιού σύζυγος και μητέρα στην μακρινή Ουρουγουάη

Αποτίναξε από πάνω της την χρυσόσκονη και τον τίτλο της νέας “πριγκίπισσας” του Σκορπιού και αφιερώθηκε στο σύζυγο της Χουάν Σαρτορί και τα δυο τους παιδιά Σάσα και Τζούλια.

Μέχρι και το επίθετο της αποφάσισε να απαρνηθεί μέσα από τα social media, καθώς όπως φαίνεται στην Εκατερίνα Σαρτορί της αρέσει περισσότερο να την αναγνωρίζουν ως την σύζυγο του πολλά υποσχόμενου νέου πολιτικού της Ουρουγουάης Χουάν, παρά ως την άλλοτε άτακτη πρωτότοκη κόρη του βασιλιά της ποτάσας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Μια ματιά στην σελίδα της στο instagram είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος πως η ζωή της 30χρονης Εκατερίνας έχει αλλάξει ριζικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την ξανθιά καλλονή που το καλοκαίρι του 2015 φωτογραφήθηκε ως άλλη Τζάκι Κέννεντι στο νησί, που λάτρεψε όσο κανένα άλλο από τα περιουσιακά του στοιχεία, ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Για χάρη της οικογένειας της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα Σαρτορί ζει πλέον μόνιμα στην «Ελβετία της Αμερικής», την Ουρουγουάη, ενώ δραστηριοποιείται τόσο στις δημόσιες σχέσεις του συζύγου της όσο και στις πολιτικές του καμπάνιες, αφού στόχος της είναι να τον δει μια μέρα πρόεδρο του συντηρητικού Εθνικού Κόμματος της χώρας.

Το μόνο που κράτησε από την παλιά της ζωή είναι την αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία, την οποία από τώρα κιόλας προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στα δύο παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/ByBa3Jugvgj/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αλλαγή στη ζωή της γοητευτικής Κάτιας δεν ήρθε τυχαία, αφού ήξερε καλά πως ο έρωτάς της για τον σύζυγό της Χουάν Σαρτορί θα την οδηγούσε σε πρωτόγνωρα για εκείνη μονοπάτια.

Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως στόχος του ήταν η ενασχόλησή του με την πολιτική στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, εκείνη όχι μόνο δεν του έφερε την παραμικρή αντίρρηση, αλλά αποφάσισε να τον στηρίξει, και μάλιστα δυναμικά, εγκαταλείποντας τη ζωή της στο πριγκιπάτο του Μονακό. Την εποχή εκείνη δημοσίευμα του περιοδικού «Forbes» έκανε λόγο για μαύρα σύννεφα στη σχέση του Χουάν Σαρτορί και του ισχυρού πεθερού του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος φαινόταν απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή και καθόλου διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά την πολιτική καμπάνια του ατόμου που τον απομάκρυνε από την κόρη του και τα δυο εγγόνια του.

Στην Ουρουγουάη Χουάν και Εκατερίνα Σαρτορί κατάφεραν να γίνουν ένα ασυναγώνιστο ζευγάρι, το οποίο, παρά τη λασπολογία που δέχτηκε από τους αντιπάλους του στις εκλογές των εκλεκτόρων στις 30 Ιουνίου 2018, κατάφερε στην πρώτη πολιτική εμπειρία του να πάρει τη δεύτερη θέση. Μάλιστα πολλοί είναι αυτή που θεωρούν που ο νέος πολιτικό άνδρας θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Λωζάνη την εποχή που ο Χουάν Σαρτορί λάμβανε το δεύτερο πτυχίο του από τη σχολή Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου (HEC Lausanne).

Ο γάμος τους, που τελέστηκε το 2015, αποτέλεσε παγκόσμιο γεγονός, καθώς έγινε στον Σκορπιό, τον οποίο είχε μακροχρόνια μισθώσει από το 2013 η Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ από την Αθηνά Ωνάση αντί του ποσού των 130.000.000 ευρώ. Στο διάσημο νησί είχε τελεστεί 47χρόνια νωρίτερα και η γαμήλια τελετή του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση με τη χήρα του Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι, Τζάκι.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση