Βρετανία: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 20:01 Βρετανία: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου της 40χρονης παρουσιάστριας Κάρολιν Φλακ στη Μεγάλη Βρετανία έπειτα από τους τελευταίους ταραχώδεις μήνες της ζωής της.

Το νέο για τον θάνατό της κυκλοφόρησε το απόγευμα του Σαββάτου και το επιβεβαίωσε η οικογένειά της με ανακοίνωσή της. "Επιβεβαιώνουμε ότι η Καρολίν μας πέθανε σήμερα, 15 Φεβρουαρίου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτήν τη δύσκολη εποχή"

Πρόσφατα η Φλακ έφυγε από την παρουσίαση της χειμερινής σεζόν του reality Love Island, μετά τις κατηγορίες που τη βαρύνουν για επίθεση κατά του συντρόφου της τον Δεκέμβριο. Αν και εκείνος δεν στήριξε την κατηγορία εναντίον της, η παρουσιάστρια είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και η δίκη της αναμενόταν στις 4 Δεκεμβρίου.

Είχε παρουσιάσει επίσης τα "The X Factor" και "I’m A Celebrity: Extra Camp".

Σύμφωνα με τη Sun βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της έπειτα από αυτοκτονία.

Χθες. Αγίου Βαλεντίνου, ο 27χρονος σύντροφός της έκανε μια απόπειρα προσέγγισης στέλνοντας το ερωτικό του μήνυμα αλλά εκείνη προτίμησε να ποζάρει αγκαλιά με τον σκύλο της και να μην απαντήσει καθώς σύμφωνα με δικαστική εντολή απαγορεύεται να επικοινωνήσει μαζί του.

Πηγή: Metro, Sun, Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση