Σε καραντίνα οι φαβέλες του Ρίο από τις συμμορίες: «Αφού δεν το κάνει η κυβέρνηση, θα το κάνουμε εμείς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 21:12 Σε καραντίνα οι φαβέλες του Ρίο από τις συμμορίες: «Αφού δεν το κάνει η κυβέρνηση, θα το κάνουμε εμείς»

«Αφού δεν το κάνει η κυβέρνηση, θα το κάνει το οργανωμένο έγκλημα» αναφέρουν στο μήνυμά τους, οι συμμορίες του Ρίο, ανακοινώνοντας καραντίνα.

Σε καραντίνα από τις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα) μπαίνουν οι φαβέλες του Ρίο, μετά από απόφαση… των συμμοριών της περιοχής. 

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι συμμορίες της περιοχής καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης, ιδιαίτερα για τις φαβέλες που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη μέσα αυτοπροστασίας, επιβάλλουν καραντίνα για να σταματήσει την εξάπλωσή του ο κορωνοϊός.

Στη Βραζιλιά, τα κρούσματα μέχρι στιγμής είναι 1546 και οι θάνατοι 25.

Στο μήνυμά τους οι συμμορίες είναι μάλιστα ιδιαίτερα απειλητικές. Το μήνυμα των συμμοριών σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, είναι το εξής «Προσοχή κάτοικοι του Ριο ντας Πέδρας, Μουζέμα και Τιχουκίνια. Απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 20:00 σήμερα. Όποιον δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους έπειτα από αυτή την ώρα θα του μάθουμε να σέβεται την επόμενη φορά».

Το μήνυμα συνεχίζει: «Θέλουμε το καλύτερο για τον πληθυσμό. Αν η κυβέρνηση δεν την ικανότητα να κάνει κάτι, το οργανωμένο έγκλημα θα το λύσει».

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση