Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο τρένο! Δυο άνθρωποι έπαθαν καρδιακή προσβολή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 09:15 Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο τρένο! Δυο άνθρωποι έπαθαν καρδιακή προσβολή!
Ένας άνδρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Και ο τρόπος που επέλεξε για να το κάνει ήταν να αυτοπυρποληθεί μέσα στο τρένο υψηλής ταχύτητας Shinkansen που είχε αναχωρήσει από το Τόκιο με προορισμό την Οζάκα της Ιαπωνίας.
 
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK, θόρυβος έκρηξης ακούστηκε κοντά στις τουαλέτες. Το τρένο έχει σταματήσει στο ύψος της Ονταουάρα, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά του Τόκιο. Εξαιτίας του περιστατικού δυο άνθρωποι έπαθαν καρδιακή προσβολή.

Ο άνδρας που περιλούστηκε με λάδι και έβαλε φωτιά στον εαυτό του υπέκυψε στα τραύματά του. Νεκρός είναι και ο ένας από τους δυο ανθρώπους που έπαθαν καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με το δίκτυο NHK της δημόσιας τηλεόρασης, η μια νεκρή είναι γυναίκα. Τουλάχιστον ένας άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
 

Το τρένο, που μετέφερε 1.000 επιβάτες, είχε αναχωρήσει από το Τόκιο και κατευθυνόταν προς την Οζάκα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στις τουαλέτες, ένα βαγόνι γέμισε καπνούς και προκλήθηκε πανικός.

"Επιβάτης του τρένου περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε", σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, που επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες.
 

"Η φωτιά ξεκίνησε από τις τουαλέτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, και επιβάτες έχουν τραυματισθεί", εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση