Τραγωδία! 14χρονη ξεψύχησε μπροστά στους φίλους της - Γιόρταζαν την τελευταία μέρα στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 19:27 Τραγωδία! 14χρονη ξεψύχησε μπροστά στους φίλους της - Γιόρταζαν την τελευταία μέρα στο σχολείο

Συγκλονισμένοι από τον απρόσμενο και ανεξήγητο μέχρι στιγμής θάνατο της Isabelle "Issy" Tudisca οι συγγενείς και φίλοι της 14χρονης.

Η μαθήτρια από το Buckhurst Hill, στο Essex, κατέρρευσε μυστηριωδώς μπροστά στα μάτια των φίλων της ενώ γιόρταζαν την τελευταία μέρα του σχολείου.
 

Ο θάνατός της παραμένει μυστήριο, με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί η αιτία από τη νεκροψία.

"Η Issy είχε όλη τη ζωή μπροστά της και πέθανε ενώ γιόρταζε το τέλος της σχολικής χρονιάς με τους καλύτερούς της φίλους.

Αγαπούσε την αγγλική λογοτεχνία, το θέατρο και διαδραμάτιζε ενεργό ρόλο σε όλους τους τομείς των τεχνών του θεάματος. Αγαπήθηκε πολύ από την οικογένεια και τους φίλους της και θα μας λείψει πολύ.
 

Θεωρούσαμε την Issy δώρο από τον Θεό και τώρα σαν άγγελος που είναι επέστρεψε στη βασιλεία του Θεού. Θα θέλαμε να σεβαστείτε τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάμε", σημείωσαν σε ανακοίνωση οι συγγενείς της 14χρονης.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου πέθανε αιφνιδιαστικά η ανήλικη είναι σοκαρισμένοι. "Μια ομάδα 12 κοριτσιών έτρεξε στον δρόμο και προκαλούσαν τα αυτοκίνητα να σταματήσουν.

Λίγες ώρες αργότερα ήξερα ότι κάτι κακό είχε συμβεί από την απάντησή τους. Είχαν καταρρεύσει στον δρόμο. Ήταν απαρηγόρητα. Ορισμένα κορίτσια βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού. Ήταν φοβερή σκηνή", σημείωσε η 63χρονη Susan Honour.

Πηγή: Dailymail

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση