Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε πάρκινγκ! 4 οι νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 11:55 Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε πάρκινγκ! 4 οι νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιωτικό τζετ με τρεις επιβάτες κι έναν πιλότο συνετρίβη στη νότια Αγγλία χθες με αποτέλεσμα να πεθάνουν οι επιβαίνοντες, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Χάμσιρ, προσθέτοντας ότι διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αεροσκάφος ήταν νηολογημένο στη Σαουδική Αραβία και είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μαλπένσα, στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αεροσκάφος συνετρίβη σε ένα χώρο όπου ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα προς πώληση κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Μπλάκμπους, 65 χλμ. νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Όταν προσέκρουσε στο έδαφος εξερράγη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο πιθανόν επέβαιναν μέλη της οικογένειας του Οσάμα μπιν Λάντεν, του άλλοτε ηγέτη της αλ Κάιντα ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ το 2011.

Μια εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας είπε στο Ρόιτερς: "Δυστυχώς δεν υπήρξαν επιζώντες. Στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου".

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος ήταν νηολογημένο στο κράτος του Κόλπου και πρόσθεσε ότι συνεργάζεται με τους ερευνητές στη Βρετανία για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Εξάλλου "το Γραφείο Έρευνας Αεροπορικών Ατυχημάτων του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας εκφράζει τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων", σύμφωνα με ανακοίνωσή του που εκδόθηκε στο Ριάντ.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση