Ξεπέρασε την ερωτική απογοήτευση με γυμναστική - Από στρουμπουλή σε fitness γκουρού [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 08:50 Ξεπέρασε την ερωτική απογοήτευση με γυμναστική - Από στρουμπουλή σε fitness γκουρού [εικόνες]

Μια ερωτική απογοήτευση έκανε την Μαρίσα Χόχμπεργκ να δει την ζωή της αλλιώς και να καταλάβει πως ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Η 27χρονη κοπέλα διηγείται την ιστορία της στο Yahoo Health σε με σειρά από δημοσιεύματα για το «Weight Loss Win».

Η ιστορία της, λοιπόν, θέλει την Μαρίσα να είναι μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά, που έπεσε θύμα bullying στα εφηβικά της χρόνια.

Στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, όπου σπούδασε, άρχισε να παίρνει όλο και πιο πολλά κιλά, μην μπορώντας να ακολουθήσει μία δίαιτα για μεγάλο διάστημα.

Οπως αναφέρει η Μαρίσα, η ευτυχία της δεν θα ερχόταν όταν θα έχανε βάρος αλλά όταν τολμούσε να ξεπεράσει το φόβο της να πετάξει. Οταν κατάφερε να το ξεπεράσει, αναρωτήθηκε τι άλλο την κρατάει πίσω.

Και τότε ήρθε ο έρωτας, που ήταν, ωστόσο, μονόπλευρος.

Η κοπέλα είχε φτάσει τότε τα 77 κιλά, τα οποία δεν συνάδουν με το ύψος της.

Το αγόρι της που της άρεσε έκανε σχέση με μία φίλης της και η Μαρίσα πόνεσε πολύ.

«Κάθισα σε ένα παγκάκι στο Central Park και συνειδητοποίησα πως ο κόσμος βασίζεται στην εμφάνιση», αναφέρει.

«Ηθελα περισσότερα από τη ζωή μου και ήταν η ώρα να σπάσω τα όρια, που υπήρχαν με το βάρος μου και με κράταγαν πίσω», συμπληρώνει.

Σηκώθηκε από το παγκάκι και πήγε και αγόρασε βιβλία υγιεινής διατροφής.

Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της άλλαξε. Ακολούθησε ένα δικό της πλάνο διατροφής και γυμναζόταν εντατικά.

Η μικροκαμωμένη κοπέλα κατάφερε να φτάσει το επιθυμητό για το ύψος της βάρος και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλους όσοι προσπαθούν να χάσουν τα κιλά που τους βαραίνουν.

«Οταν πάρετε την απόφαση και ξεκινήσετε, πιστέψτε στον εαυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε. Ξεκινήστε όμως τώρα! Κιλά χάνετε για εσάς και για κανέναν άλλον!».


Πηγή: iefimerida.gr
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση