Αφήνει άντρα και παιδιά και πάει μόνιμα στον πλανήτη Άρη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 13:08 Αφήνει άντρα και παιδιά και πάει μόνιμα στον πλανήτη Άρη!
Ενώ η Sonia Van Meter προετοιμάζεται να γίνει μέλος της αποστολής Mars One που θα ιδρύσει ανθρώπινη αποικία στον Άρη, ο σύγυζός της Jason Stanford δήλωσε πως ήταν "απόφαση μεγαλύτερη από εμένα".
 
Η Sonia είναι ένα από τα 100 άτομα που επελέγησαν για την αποστολή και αναμένεται να ζήσει στον πλανήτη Άρη μέσα στα επόμενα 12 χρόνια.

"Θέτει υπαρξιακά ερωτήματα πολύ πιο σημαντικά από το πόσο πολύ θα μου λείψει και αν θα θυμόμουν ποιος είναι ο υδραυλικός μας και που κρατά όλους τους κωδικούς.

Αν πετύχει στην αποστολή -τη δημιουργία μιας βιώσιμης αποικίας σε άλλο πλανήτη- θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία της ανθρωπότητας, επεκτείνοντας τα όριά μας πέρα από αυτό τον πλανήτη.

Έχει ερωτηθεί πώς μπορεί να με εγκαταλείψει περισσότερες φορές από ό,τι όλοι οι άνθρωποι έχουν ερωτηθεί αν θέλουν και πατάτες με αυτό που παρήγγειλαν.

Είμαι ο σύγυζος αστροναύτη. Είμαστε ένα συνηθισμένο παντρεμένο ζευγάρι και κάνουμε μικρά βήματα κάθε φορά". ", σχολιάζει στο Texas Monthly.

Το ζευγάρι ζει στην Αλεξάνδρεια, στη Βιρτζίνια, και έχει δύο γιους, τον Henry, 13, και τον Hatcher, 11, και αυτό που μένει είναι το αν θα επιλεγεί από τους τελικούς 100 υποψήφιους.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση