Φρικτός θάνατος 19 κοριτσιών από τζιχαντιστές: Δεν έκαναν σεξ μαζί τους και τις εκτέλεσαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 13:53 Φρικτός θάνατος 19 κοριτσιών από τζιχαντιστές: Δεν έκαναν σεξ μαζί τους και τις εκτέλεσαν
Φανατικοί τζιχαντιστές, όπως αποκάλυψε Κούρδος αξιωματούχος, εκτέλεσαν 19 γυναίκες που αρνήθηκαν να κάνουν σεξ με μαχητές.
 
Ισχυρίστηκε πως οι γυναίκες κρατούνταν όμηροι στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, τη Μοσούλη, που οι τζιχαντιστές κατέλαβαν τον περασμένο χρόνο.

Η απεσταλμένη του ΟΗΕ Zainab Bangura, που διερευνά το άθλιο εμπόριο του σεξ στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε πως διακινούνται σαν βαρέλια βενζίνης και μια κοπέλα μπορεί να αγοραστεί από 6 διαφορετικούς άντρες.

"Ορισμένες φορές οι μαχητές πωλούν τα κορίτσια στις οικογένειές τους για χιλιάδες δολάρια".

Επιβεβαίωσε μάλιστα ένα ανησυχητικό έγγραφο που ανέφερε ότι οι εξτρεμιστές πωλούν τις χριστιανές και τις yazidi γυναίκες και τα παιδιά τους, με τα κορίτσια να συγκεντρώνουν τα περισσότερα χρήματα.

Οι τιμές τους κυμαίνονται ανάλογα με την ηλικία, με ένα 9χρονο κορίτσι να έχει την υψηλότερη τιμή στις 110 λίρες.

Το μοίρασμα χρημάτων από την πώληση γυναικών, όπως αποκάλυψε η Said Mimousini, έχει προκαλέσει σχίσμα στους κόλπους των τζιχαντιστών.

Η τρομοκρατική ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε φυλλάδιο με τις χρεώσεις για την αγορά των γυναικών αιχμαλώτων της.

newsit.gr
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση