Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Robin Williams - Παραισθήσεις τον οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή του;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 17:31 Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Robin Williams - Παραισθήσεις τον οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή του;

- Ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού προήλθε από μία φρικτή ασθένεια που ονομάζεται Lewy Body Dementia;
- Την αποκάλυψη που δίνει νέα τροπή στην αυτοκτονία του Robin Williams έκαναν πηγές που συνδέονται με την οικογένειά του
- Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν τις διαταραχές στην λειτουργία του εγκεφάλου του
- Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι συνδεδεμένη με το πάρκινσον
- Η σύζυγος του ηθοποιού είχε πει πως ο Robin Williams παραπονιόταν για την επίδραση των φαρμάκων που έπαιρνε

Η αυτοκτονία του ηθοποιού, Robin Williams, είχε βυθίσει στο πένθος την παγκόσμια κοινότητα, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, κάτι που φυσικά ήταν αποτέλεσμα του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του.

Πολλά είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί σχετικά με τις συθνήκες θανάτου του και τον λόγο που τον οδήγησε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, μία νέα εξέλιξη έρχεται στην επιφάνεια, σύμφωνα με την οποία ο δημοφιλής ηθοποιός έπασχε από μία φρικτή ασθένεια, η οποία είναι μία μορφή άνοιας και συνδέεται και με το πάρκινσον.
Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις

Όπως αποκάλυψαν συγγενείς του Williams σε αμερικανικό μέσο, η αυτοκτονία του "προκλήθηκε" από την ασθένεια που ονομάζεται Lewy Body Dementia.
Το συγκεκριμένο μέσο, μάλιστα, αναφέρει πως έχει έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Williams πάλευε με την ασθένεια, η οποία χαρακτηρίζεται από υπερβολικά αποθέματα πρωτεϊνών στον εγκέφαλο, τα οποία και διαταράσσουν την φυσιολογική του λειτουργία.

Η συγκεκριμένη ασθένεια, είναι μία αρκετά κοινή πάθηση που συνδέεται με το πάρκινσον, ενώ είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι άνθρωποι που προσβάλλονται και από τις δύο, να έχουν σοβαρές παρενέργειες από την φαρμακευτική θεραπεία του πάρκινσον.
Παραισθήσεις;

Οι παραισθήσεις είναι συχνές, με τους ασθενείς να βλέπουν αντικείμενα, ζώα ή και ανθρώπους, που όμως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, ενώ έχει παρατηρηθεί πως κάποιοι ασθενείς έχουν προσπαθήσει ακόμη και να συναναστραφούν μέ τις παραισθήσεις τους.

Όλα αυτά οδηγούν στο ερώτημα: Πάλευε με τις παραισθήσεις του ο Robin Williams όταν αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του;

Η σύζυγός του πάντως, είχε αναφέρει στις αρχές, λίγο μετά τον θάνατό του, πως ο Williams παραπονιόταν σχετικά με την φαρμακευτική του αγωγή και τις επιδράσεις που είχε στον οργανισμό του.
Πηγές που είναι κοντά στην οικογένεια του ηθοποιού, είπαν πως η ασθένεια αυτή ήταν ο παράγοντας - κλειδί που οδήγησε τον Williams να γράψει το τέλος..

Πηγή: tmz.com, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση