Παριζιάνα έκανε one night stand με Αυστραλό, έμεινε έγκυος και τον ψάχνει στο Youtube

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 18:57 Παριζιάνα έκανε one night stand με Αυστραλό, έμεινε έγκυος και τον ψάχνει στο Youtube
Μετά από ένα ξέφρενο βράδυ στην Αυστραλία, έμεινε έγκυος. O πατέρας του παιδιού εξαφανίστηκε και η αναζήτηση ξεκίνησε (Vid+Pics)

Η Natalie Amyot από το Παρίσι δημοσίευσε βίντεο στο Facebook και το Youtube ψάχνοντας τον πατέρα του παιδιού της! Το τελευταίο βράδυ του τρίμηνου ταξιδιού της στην Αυστραλία γνώρισε και έκανε έρωτα με έναν Αυστραλό, τον οποίο όπως λέει ερωτεύτηκε σφόδρα.

ADVERTISEMENT
 

Επιστρέφοντας στη Γαλλία, έχοντας χάσει το τηλέφωνό της, ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος. Τώρα, μέσω του βίντεο αναζητεί τον άνδρα που πέρασε ένα πανέμορφο βράδυ και την κατέστησε έγκυο. Πρόκειται για έναν άνδρα ξανθό, μαυρισμένο με μπλε μάτια, ύψους 1.83 , όπως λέει.

Τον εν λόγω άνδρα τον γνώρισε στο μπαρ O’Malleys στο Mooloolaba. Μάλιστα, όπως λέει ξόδεψε τα τελευταία της χρήματα με το να ξαναπετάξει στην Αυστραλία για να τον βρει και έτσι ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι για εκείνον να τη βοηθήσει.

 Αν εκείνος δεν θέλει να ξέρει κάτι σχετικά με την εγκυμοσύνη της και το παιδί του, το αποδέχεται, απλά θέλει να το προσπαθήσει, αναφέρει.

News247

Προσαρμοσμένη αναζήτηση