#Piggate: «Πάρτι» στα social media με το γουρούνι του Ντέιβιντ Κάμερον

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 13:29 #Piggate: «Πάρτι» στα social media με το γουρούνι του Ντέιβιντ Κάμερον
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις σχετικά με τον «έκλυτο βίο» που διήγε ο Βρετανός πρωθυπουργός στα νεανικά του χρόνια
 
Απίστευτη καζούρα επιφύλασσαν τα social media στον Ντέιβιντ Κάμερον μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις σχετικά με τον «έκλυτο βίο» που διήγε ο Βρετανός πρωθυπουργός στα νεανικά του χρόνια.

Ιστορίες για χρήση ναρκωτικών και συμμετοχή σε φοιτητικές «πριβέ» λέσχες με σεξουαλικά τελετουργικά κάνουν εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του ίντερνετ, εν όψει της έκδοσης της «εκρηκτικής» βιογραφίας του Κάμερον, την οποία έγραψε ο άσπονδος εχθρός του και πρώην ευεργέτης των Συντηρητικών, Λόρδος Άσκροφτ.

Στις σελίδες του βιβλίου μπορεί να διαβάσει κανείς απίστευτες αποκαλύψεις για τον Ντέιβιντ Κάμερον, έναν ηγέτη με ιδιαίτερα συντηρητικό προφίλ. Ορισμένες από αυτές παρουσιάστηκαν υπό μορφή teaser σε διάφορους ιστότοπους και εφημερίδες, όμως καμία δεν προκάλεσε τόσα σχόλια όσο το περίφημο PigGate, δηλ. το σκάνδαλο που αφορούσε την μάλλον ανάρμοστη επαφή που είχε στο παρελθόν ο Βρετανός πρωθυπουργός με ένα... γουρούνι.

Σύμφωνα με μία πηγή του συγγραφέα, κατά τη διάρκεια της τελετής «μύησης» του Κάμερον σε μία «μυστική λέσχη» του πανεπιστημίου που φοιτούσε, ο Βρετανός πολιτικός είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού. Η ίδια πηγή λέει δε ότι διαθέτει φωτογραφικό υλικό που μπορεί να αποδείξει τους ανωτέρω ισχυρισμούς.

Φυσικά, οι χρήστες των social media αντέδρασαν αστραπιαία σε αυτήν την αποκάλυψη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη επινοητικότητα στα σχόλια και τα σκίτσα τους.

Όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας ολοκαίνουργιος λογαριασμός ξεφύτρωσε το Twitter με user name «Το γουρούνι του Κάμερον», ο οποίος απέκτησε μέσα σε λίγες ώρες εκατοντάδες followers, μεταξύ των οποίων και τη ρωσική πρεσβεία!



Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο επινοητικά tweets!


Πάπια: Λοιπόν, Άμλετ, έχεις κάποιο σχόλιο για τις κατηγορίες που δέχεται ο πρωθυπυργός;
Γουρούνι: Λέω να κρατήσω το στόμα μου κλειστό


 

Κρεοπώλης: «Το χοιρινό το θέλετε για το κυριακάτικο τραπέζι ή κάποια έκλυτη πανεπιστημιακή τελετή;»


«Ο Ντέιβιντ Κάμερον αποτελεί πλέον απειλή για την ασφάλεια της οικογένειάς σας»


«Από πού είπατε ότι προήλθε το μπέικον;»


«Έκανε ΤΙ στο γουρούνι;»

 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση