Ο πρωτοσύγκελος που έκανε sex tapes με τη βαφτισιμιά του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 13:49 Ο πρωτοσύγκελος που έκανε sex tapes με τη βαφτισιμιά του (ΦΩΤΟ)

Όχι μόνο είχε δεσμό με την κατά πολλά χρόνια νεότερη γυναίκα, όχι μόνο την είχε βαφτίσει αλλά έκανε μαζί της (εκτός όλων των άλλων) και kinky sex tapes, τα οποία... διέρρευσαν όταν ο άνδρας της Περουβιανής καλλονής έμαθε για το δεσμό του ιερέα με τη γυναίκα του.

Η υπόθεση συγκλονίζει και προκαλεί τριγμούς στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής. Ο πρώην πρωτοσύγκελος Γεώργιος Πασιάς απομακρύνθηκε από την ενορία του στην Ουάσινγκτον όταν αποκαλύφθηκε πως... πρωταγωνιστούσε σε ερωτικά βίντεο με την ερωμένη και... βαφτισιμιά του.

Σε ένα από τα video ο 67χρονος ιερέας την βάζει να "σπάσει" μια φραντζόλα ψωμί με τα οπίσθιά της και σε ένα άλλο η 45χρονη τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια εκείνος της κάνει στοματικό έρωτα. Η Εκκλησία αν και γνώριζε τις καταγγελίες, δεν έκανε τίποτα.

Μέχρι που ο σύζυγος της 45χρονης αποφάσισε να στείλει στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής τις... ερωτικές ταινίες του παράνομου ζευγαριού.

Η Περουβιανή καλλονή ήταν παντρεμένη με Έλληνα. Πριν τον παντρευτεί, αποφάσισε να βαφτιστεί. Ο παπάς τη βάφτισε και έγινε ο μέντοράς της. Αλλά η σχέση τους δεν έμεινε εκεί! Μέσα σε μερικά χρόνια, η Περουβιανή γυναίκα έγινε διευθύντρια του σχολείου της ενορίας, παρόλο που δεν είχε κανένα πτυχίο αλλά και ταμίας της εκκλησίας όπου λειτουργούσε ο 67χρονος παπάς, πατέρας 4 παιδιών.

Το 2013 είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες: τον κατηγόρησαν για σεξουαλικές σχέσεις τη 45χρονη γυναίκα όταν να... κάθεται στα γόνατά του. Τότε είχε δηλώσει στην Post ότι όλες οι κατηγορίες "μαγειρεύτηκαν" από μια ομάδα "κακών" ανθρώπων που ήθελαν την απομάκρυνσή του από την ενορία. "Είναι βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο", είχε δηλώσει.

Το ποίμνιο βέβαια ανησυχούσε και για κάτι ακόμα: για τις οικονομικές ατασθαλίες. Συγκεκριμένα ανησυχούσαν για τη διαχείριση των τεσσάρων πολυκατοικιών που ανήκαν στην εκκλησία αλλά και για τα κονδύλια που διατίθεντο για επισκευές στο σχολείο, οι οποίες όμως δεν έγιναν ποτέ. Και πάλι αρνήθηκε τα πάντα ο Πασιάς.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:  «Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι». 

Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε στον σπίτι και την οικογένειά της.

thetoc.gr, neoskosmos.com, newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση