Μαύρη Χήρα: Δεν είχε πεθάνει ακόμα ο 4ος σύζυγός της και έψαχνε τον πέμπτο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:41 Μαύρη Χήρα: Δεν είχε πεθάνει ακόμα ο 4ος σύζυγός της και έψαχνε τον πέμπτο!

Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως δρούσε η 67χρονη Γιαπωνέζα που θεωρείται ύποπτη για την εξόντωση των συντρόφων της προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες η αδίστακτη γυναίκα αναζητούσε, νέο θύμα ενώ ο τέταρτος σύζυγός της πέθαινε δηλητηριασμένος με κυάνιο!

Η Σισάκο Κακέχι συνελήφθη την Τετάρτη για τον φόνο τον Δεκέμβριο του 2013 του Ισάο Κακέχι, του 75χρονου συζύγου της, σε μια υπόθεση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιαπωνικών μμε εδώ και μέρες. Ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης αν έπαιξε ρόλο στους μυστηριώδεις θανάτους προγενέστερων συντρόφων της.

Με την πάροδο του χρόνου και τους θανάτους των συντρόφων της, αυτή η "μαύρη χήρα", που αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή, έχει κληρονομήσει συνολικά 6,7 εκατομμύρια ευρώ από ασφάλειες ζωής, τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητη περιουσία.

Ωστόσο αυτή η πρώην τραπεζιτική υπάλληλος που διατηρούσε δεκάδες τραπεζικούς λογαριασμούς με διαφορετικά ονόματα, είχε χάσει μέρος της περιουσίας της, έπειτα από ατυχείς οικονομικές επενδύσεις, εξηγεί η εφημερίδα Yomiuri.

Όταν παντρεύτηκε τον Κακέχι ήταν χρεωμένη μέχρι το λαιμό, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Jiji.

H εφημερίδα Asahi που επικαλείται αστυνομικές πηγές, γράφει ότι η "μαύρη χήρα" είχε επί 20 χρόνια σχέσεις με σχεδόν δέκα άνδρες, από τους οποίους επτά πέθαναν. Είχε γνωρίσει τους περισσότερους από αυτούς μέσω γραφείων συνοικεσίων που τής πρότειναν "ηλικιωμένους", "πλούσιους" χωρίς παιδιά που ζούσαν μόνοι. Η ενδιαφερόμενη φέρεται να εξειδίκευε την προτίμησή της σε κάποιον που υπέφερε και "από μία αρρώστια".

Ο τελευταίος της γάμος δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει ξανά το κυνήγι, εξηγεί το Jiji, λέγοντας ότι είχε οργανώσει ραντεβού με ενδιαφερόμενο που πληρούσε τους όρους της. Η Nikkan Sports Daily γράφει ότι διατηρούσε σχέση με διάφορους άνδρες τη στιγμή του τελευταίου θανάτου.

Κατά την αστυνομική έρευνα σπίτι της χθες στο Κιότο, η αστυνομία βρήκε ίχνη κυανίου στα σκουπίδια. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης τα απαραίτητα σκεύη για τη χορήγηση φαρμάκων και ιατρικά βιβλία.

Η έρευνα είχε αρχίσει, όταν η αστυνομία αποφάσισε να γίνει νεκροψία στον τέταρτο σύζυγο, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο προηγούμενος σύντροφος της ύποπτης είχε πεθάνει ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2013 έπειτα από δείπνο του ζεύγους σε εστιατόριο. Η νεκροψία αποκάλυψε ίχνη κυανίου στο αίμα του θανόντος συζύγου.

Η αστυνομία πλέον τη θεωρεί ύποπτη για την πρόκληση του θανάτου των έξι από τους συντρόφους της. Ωστόσο δεν θεωρείται ύποπτη για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, το 1994, όταν αυτός ήταν 54 ετών.

Πριν από έναν μήνα, η ύποπτη είχε εξηγήσει στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ότι ήθελε να πληθύνει τις σχέσεις της για να έχει ήσυχα γηρατειά. "Θέλω ήσυχα γεράματα, χωρίς να πρέπει να τρέχω και μην φθάνω για να έχω λεφτά, χάρη σε έναν σωστό άνδρα".
Η Ιαπωνία έχει γνωρίσει και άλλες υποθέσεις με "μαύρες χήρες" όπως αποκαλούνται οι γυναίκες αυτές, καθώς η συμπεριφορά τους παραπέμπει στη συμπεριφορά ενός είδους θηλυκής αράχνης που τρώει το αρσενικό μετά το ζευγάρωμα.

Το 2012 η Κανάε Κιτζίμα καταδικάστηκε σε θάνατο δι απαγχονισμού για τον φόνο τριών ανδρών που είχε γνωρίσει μέσω του Διαδικτύου. Δηλητηρίαζε τα θύματά της με μονοξείδιο του άνθρακα, αφού πρώτα τα είχε κοιμήσει με υπνωτικά. Η απόφαση επί της έφεσής της αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

Η Μιγιούκι Ουέτα, πρώην σερβιτόρα μπαρ, αναμένει επίσης την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου μετά την καταδίκη της στην εσχάτη των ποινών για τον φόνο δύο ανδρών.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση