Βρέθηκε η "μάνα" που πέταξε το νεογέννητό της στον υπόνομο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 08:45 Βρέθηκε η "μάνα" που πέταξε το νεογέννητό της στον υπόνομο!

Το νεογέννητο κατάφερε να επιβιώσει κι ας το πέταξε η γυναίκα που το γέννησε στα σκουπίδια. Ευτυχώς, η "μητέρα" εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Μαζί με τη σύλληψή της ξετυλίχθηκε και το κουβάρι του δράματος για το βρέφος που βρέθηκε το Σάββατο εγκαταλελειμμένο σε έναν υπόνομο.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα και η γυναίκα το παράτησε στον υπόνομο μόλις την επόμενη ημέρα.

Το νεογέννητο βρήκαν ποδηλάτες που κινούνταν κατά μήκος ενός αυτοκινητοδρόμου και αφού άκουσαν το κλάμα του, σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσαν ότι κάτω από το φρεάτιο και σε βάθος 2,5 μέτρων υπήρχε ένα βρέφος.

Η γυναίκα που το γέννησε, άγνωστο γιατί, το έσπρωξε από μια χαραμάδα που υπήρχε στο φρεάτιο του υπονόμου όπου και παρέμεινε για 5 ολόκληρες ημέρες.
Παρά τις κακουχίες που αναγκάστηκε να περάσει τις 5 από τις 7 ημέρες αφότου ήρθε στη ζωή, το βρέφος αναρρώνει σε πτέρυγα νοσοκομείου.

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία την Κυριακή και πρόκειται να προσαχθεί στο δικαστήριο σήμερα, Δευτέρα. Στην 30χρονη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση