Εκατομμυριούχος έδειρε μέχρι θανάτου παιδεραστή που φωτογράφιζε τα παιδιά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 21:48 Εκατομμυριούχος έδειρε μέχρι θανάτου παιδεραστή που φωτογράφιζε τα παιδιά του

Ο Βρετανός εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης Devinder Kainth καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση για την ανθρωποκτονία του 43χρονου Sandro Rottman σε εστιατόριο ισπανικού θερέτρου. Είχε γρονθοκοπήσει τον Γερμανό όταν τον είδε να φωτογραφίζει τα παιδιά του.

Εκείνη την περίοδο οι αρχές εξέταζαν τον Sandro Rottman μετά από φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που είχαν βρεθεί στον υπολογιστή του. Ο Rottman, που έπινε 3 μπουκάλια βότκα την ημέρα, πέθανε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Devinder Kainth στο μπαλκόνι εσιατορίου στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο εκατομμυριούχος, που το μοιραίο βράδυ γευμάτιζε με τη σύντροφό του Gemma Hawkins και τα τρία μικρά παιδιά τους, βγήκε εκτός εαυτού όταν βρήκε φωτογραφίες των παιδιών του στο iPad του θύματός του. "Όταν ο κατηγορούμενος τελείωσε το φαγητό του και διαπίστωσε πως ο Sandro είχε βγάλει φωτογραφίες τα παιδιά του τρελάθηκε. Άρχισε να φωνάζει να τις διαγράψει και απαιτούσε να του εξηγήσει γιατί έβγαζε φωτογραφίες τα παιδιά του. Η αντιπαράθεση οδήγησε σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει αρκετές φορές στο κεφάλι", αναφέρε η δικαστής Raquel Gomez Sancho.

 

Αυτές οι γροθιές, όπως εξήγησε η δικαστής, δεν θα έπρεπε να προκαλέσουν τον θάνατό του, αλλά το θύμα είχε σοβαρή κίρρωση ήπατος, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγα λεπτά αργότερα. Η συναισθηματική κατάσταση του Kainth όταν επιτέθηκε στον Rottman αφού είδε τις φωτογραφίες των παιδιών του λειτούργησε ελαφρυντικά για την απόφαση. Μετά τη δολοφονία του αποκαλύφθηκε πως οι αρχές τον είχαν στο στόχαστρο μετά από φωτογραφίες σκληρής παιδικής πορνογραφίας που είχαν εντοπίσει στον υπολογιστή του.

 

Πηγή: Dailymail, newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση