Γέννησα ένα τέρας: Πώς ο άγγελός μου έγινε «πόρνη του ISIS»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 19:49 Γέννησα ένα τέρας: Πώς ο άγγελός μου έγινε «πόρνη του ISIS»

Γέννησα ένα τέρας: Η μαμά ενός κοριτσιού από τη Ρωσία που από άγγελος μεταμορφώθηκε σε ένα τέρας, εγκατέλειψε τη χώρα της και έγινε σύζυγος τρομοκράτη, αφηγείται με δάκρυα στα μάτια πώς η κόρη της εγκατέλειψε τα πάντα για να γίνει η τέταρτη γυναίκα Τζιχαντιστή.

Η τραγική μητέρα, η 41χρονη Shakhla Bochkaryova, αναφέρει μάλιστα ότι έφτασε σε σημείο να αλυσοδέσει την κόρη της, Fatima Dzhafarova, για να την εμποδίσει να γίνει «νύφη του Τζιχάντ».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να την σταματήσει.

Μια τραγική μητέρα, εξιστορεί πώς έφτασε σε σημείο να αλυσοδέσει την κόρη της, για να την εμποδίσει να γίνει «νύφη του Τζιχάντ». Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Σήμερα η κόρη της, η 20χρονη Fatima Dzhafarova, ζει στη Συρία, από όπου επαινεί τις φρικαλεότητες των τρομοκρατών στα social media, για τη σφαγή του Παρισιού και την κατάρριψη του ρωσικού τουριστικού τζετ στο Σινά, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει την οργή των Ρώσων, οι οποίοι την χαρακτηρίζουν άρρωστη, απόβρασμα και πόρνη του ISIS.

«Γέννησα ένα τέρας»

Η απελπισμένη μητέρα μιλά με συγκίνηση για τον άγγελο που γέννησε, ένα πανέμορφο κορίτσι που μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε ένα τέρας.

«Προτιμώ να μη ζω, παρά να είμαι η μητέρα τρομοκράτη» λέει συγκινημένη. «Είναι δύσκολο για κάθε μητέρα. Φυσικά, καμία μητέρα θα παραδεχτεί ότι το παιδί της είναι ένα τέρας. Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, ναι, εμείς γεννήσαμε αυτά τα τέρατα» προσθέτει.

Η 41χρονη μητέρα μίλησε στη ρωσική τηλεόραση, με αφορμή την είδηση της έφηβης από την Αυστρία που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά της να διαφύγει από τους Τζιχαντιστές (διαβάστε την ιστορία της).

«Ξέρω ότι δεν θα την ξαναδώ ποτέ»

Η Fatima είχε πολύ καλή σχέση με τη μητέρα της μέχρι τα 18 της. Όλα άλλαξαν όταν πήγε στο Πανεπιστήμιο. Εκεί γνώρισε έναν τον άνδρα που την αποπλάνησε, γνωστό ως Abdullah.

Σήμερα, η απελπισμένη μητέρα με δάκρυα στα μάτια δεν ελπίζει ότι θα ξαναδεί την κόρης της. «Πλέον ξέρει πολλά για να την αφήσουν να φύγει» λέει. «Δεν θα αφήσουν να φύγει ζωντανή. Μια σφαίρα, αυτό θα είναι το τίμημα της ζωής της. Οσο οδυνηρό και αν είναι, ξέρω ότι δεν θα την ξαναδώ ποτέ».

Η fashionista που φόρεσε μαύρα

Πριν αποκτήσει εμμονή της με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, η Fatima ήταν ένα μοντέρνο κορίτσι που του άρεσε η μόδα. Ηταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε με γονείς σε διάσταση, και είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

«Φορούσε κόκκινο παλτό, μίνι φούστα και λευκό πουκάμισο. Πρόσεχε πολύ το ντύσιμό της, ακόμα και στο σχολείο φορούσε κοστούμι, κλασικό παντελόνι, πουκάμισο. Φορούσε make-up και φρόντιζε τον εαυτό της. Είχε πολλά καλλυντικά, κοσμηματα και είχε μακριά μαλλιά. Ήταν πολύ προσεκτική με την εμφάνισή της και πάντα ήθελε να δείχνει όμορφη» είπε η μητέρα της στους Times της Σιβηρίας.

Η μεταμόρφωσή της

Μετά από τρεις μήνες στο Πανεπιστήμιο, η Φάτιμα είχε αλλάξει δραματικά. Τα περασμένα Χριστούγεννα (του 2014) αρνήθηκε να γιορτάσει με την οικογένειά της και διέλυσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Σύντομα άρχισε να καλύπτει το κεφάλι της με μαντίλα και σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματά της μαμάς της.

Ο Αμπντουλάχ, ο Τζιχαντιστής που την αποπλάνησε, ζήτησε την άδεια της μητέρας για να την παντρευτεί, αναφέροντας ότι είχε ήδη τρεις συζύγους και τρία παιδιά με την καθεμία. Εκείνη αρνήθηκε. 

«Μου είπε ότι αγαπούσε τη Φατιμά, και ότι και εκείνη τον αγαπούσε. Μία από τις συζύγους του ήταν έγκυος, όταν μου ζήτησε να παντρευτεί την κόρη μου», είπε.

«Τα αδέλφια μου θα σας κόψουν το κεφάλι»

Μάταια προσπάθησε να μιλήσει στην κόρη της, και να την αποτρέψει να φύγει από την χώρα.

Είχε ήδη γίνει φανατική μουσουλμάνα που δεν υπολόγιζε τίποτα και κανέναν.

«Τα αδέλφια μου θα έρθουν και θα σκοτώσουν τους άπιστους, σαν κι εσάς. Θα σας κόψουν τα κεφάλια με μαχαίρια. Και ξέρετε, δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου» έλεγε το νεαρό κορίτσι.

«Αυτό δεν ήταν το παιδί μου. Ήταν απλά ένα κέλυφος της κόρης μου, χωρίς ψυχή, χωρίς σκέψεις, χωρίς καρδιά» αφηγείται η τραγική μητέρα. Τι κι αν έφτασε σε σημείο να την αλυσοδέσει για να εμποδίσει την φυγή της. Δεν τα κατάφερε.

Τα προκλητικά μηνύματα στα social media

Η μυστική υπηρεσία FSB επιβεβαίωσε ότι η Φατιμά έχει διαφύγει στη Συρία. Μάλιστα, στα μηνύματά της στα social media δεν σταματά να επαινεί «τα αδέλφια της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις».

Οι ζωές των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων που χάνονται δεν την ενδιαφέρουν, γιατί όπως λέει: «Εμείς οι μουσουλμάνοι αισθανόμαστε έτσι κάθε μέρα εδώ και χρόνια».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση