Συναγερμός στο Λονδίνο! Απέκλεισαν περιοχή στο London Bridge! Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 16:18 Συναγερμός στο Λονδίνο! Απέκλεισαν περιοχή στο London Bridge! Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα!

- Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα!
- Οι αρχές έλαβαν κλήση για ένα ύποπτο αντικείμενο, με τις μνήμες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι να ξυπνούν!
- Έχουν ήδη απκλείσει αρκετές περιοχές περιμετρικά του σημείου.
- Πυροτεχνουργοί έχουν καταφθάσει και προσπαθού να εξακριβώσουν τι συμβαίνει.
- Έχει αποκλειστεί και ο σταθμός του London Bridge, με τις πληροροφίες να αναφέρουν πως αυτό έχει γίνει για προληπτικούς λόγους.
- Δείτε εικόνες από την περιοχή που έχει αποκλειστεί.

Η μητροπολιτική αστυνομία της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως ζήτησε από εκατοντάδες ανθρώπους να εκκενώσουν σημεία γύρω από την οδό Tooley Street στο κεντρικό Λονδίνο. Η αστυνομία του Southwark έλαβε σήμα στις 12:26 (σ.σ. τοπική ώρα) μετά από αναφορές για ένα ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στην συγκεκριμένη διεύθυνση.

 

 

Ειδικοί και πυροτεχνουργοί βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο και οι αρχές έχουν εκκενώσει αρκετές περιοχές περιμετρικά της διεύθυνσης, σύμφωνα πάντα με τις αρχές.

Όπως μεταδίδει ο Independent, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η εκκένωση έγινε κοντά στο Hays Galleria, μία εξαιρετικά δημοφιλή περιοχή με πολλά καταστήματα, απέναντι από τον σταθμό του London Bridge .

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν μέσω twitter όλα όσα έζησαν κατά τις στιγμές του συναγερμού:

 

 

 

 

Περισσότερα σε λίγο...

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση