Στο ...μιρκοσκόπιο του Μαξίμου οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με ανεξάρτητους βουλευτές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 09:23 Στο ...μιρκοσκόπιο του Μαξίμου οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με ανεξάρτητους βουλευτές

Οι κινήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν μπει για τα καλά στο... μικροσκόπιο του Μεγάρου Μαξίμου όσο αφορά τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με ανεξάρτητους βουλευτές με βλέμμα την προεδρική εκλογή.

Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στον χθεσινό πρωινό καφέ του πρωθυπουργικού γραφείου με τις απόψεις να διίστανται για τον αν θα πρέπει να ξεκινήσει και ο Αντώνης Σαμαράς τέτοιες επαφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις κουβέντες που ειπώθηκε έλεγε «αυτοί που μας κατηγορούσαν για κουμπαράδες έρχονται τώρα και κάνουν συναντήσεις μυστικές και φανερές για να τους τάξουν θέσεις στα ψηφοδέλτια». Ενώ ακούστηκε και η άποψη «άστους τώρα να τρέχουν, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Πάντως πολλά είναι τα μηνύματα που φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου από βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι έχοντας εικόνα από τις ζυμώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το καιρό στους κόλπους των ανεξάρτητων βουλευτών αλλά και μεταξύ βουλευτών άλλων κομμάτων, ζητούν περισσότερες πρωτοβουλίες από πλευράς του πρωθυπουργικού γραφείου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση