Πρόσωπο της χρονιάς για το TIME η Άνγκελα Μέρκελ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 15:22 Πρόσωπο της χρονιάς για το TIME η Άνγκελα Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, η πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης, αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από περιοδικό TIME. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο επικεφαλής του ISIS Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και τρίτος ο Ντόναλντ Τραμπ.

Απ' όπου κι αν το δει κανείς, η λίστα του περιοδικού Time με τα πρόσωπα της χρονιάς θα προκαλέσει αίσθηση. Όχι μόνο γιατί πρόσωπο της χρονιάς αναδείχθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, που με την πολιτική της στην οικονομική πολιτική της ευρωζώνης αλλά και στο προσφυγικό (που της κοστίζει σε δημοτικότητα εντός των συνόρων) αλλά γιατί δεύτερος είναι ο επικεφαλής του ISIS Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και τρίτος ο Ντόναλντ Τραμπ, ο άνθρωπος που θέλει να γίνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ και αν εκλεγεί να χρίσει φράκτη στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και να κλείσει τα σύνορα στους Μουσουλμάνους!

Στην 4η θέση είναι το Κίνημα κατά της αστυνομικής βιας κατά μαύρων στις ΗΠΑ, Black Lives Matter, στην 5η θέση ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχάνι, στην 6η ο Τράβις Κάλανικ ιδρυτής της Uber, στην 7η η Κέιτλιν Τζένερ, ο πρώην αθλητής του στίβου (και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν) Μπρους Τζένερ που μέσα στη χρονιά έκανε αλλαγή φύλλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση