Φέργκιουσον: «Σας ακούμε και θα σας βοηθήσουμε» το μήνυμα των τζιχαντιστών στους διαδηλωτές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 19:04 Φέργκιουσον: «Σας ακούμε και θα σας βοηθήσουμε» το μήνυμα των τζιχαντιστών στους διαδηλωτές

Καλούν τους διαδηλωτές να αποκηρύξουν τη δημοκρατία και τους ζητούν να ασπαστούν το Ισλάμ

«Σας ακούμε και θα σας βοηθήσουμε». Το μήνυμα αυτό έστειλαν μέσω Twitter Βρετανοί τζιχαντιστές στους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον σε περίπτωση που «απορρίπτουν τους διεφθαρμένους νόμους των ανθρώπων όπως η δημοκρατία».

Οι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Συρία καλούν τους διαδηλωτές να ασπαστούν το Ισλάμ και να προχωρήσουν σε ενέργειες ακραίας βίας ενώ υπόσχονται να στείλουν μαχητές προκειμένου να πολεμήσοτυν την αστυνομία.

Χρησιμοποιώντας την «ετικέτα» From #IS 2 Ferguson ο γεννημένος στο Μπέρμιγχαμ Τζουναίντ Χουσείν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη φωτογραφία μιας χειρόγραφης επιστολής με την οποία καλεί τους διαδηλωτές να απορρίψουν τη δημοκρατία και να δηλώσουν υποταγή στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκνταντί.



«Θα χύσουμε το αίμα μας για εσάς και θα στείλουμε στρατιώτες που δεν κοιμούνται, που πίνουν αίμα και η σφαγή είναι ο τομέας του» αναφέρεται στην επιστολή.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία παρουσιάζονται μασκοφόροι νεαροί που κρατούν στα χέρια τους πολυβόλα και κινητά τηλέφωνα με το ασπρόμαυρο λόγκο του Ισλαμικού Κράτους.

Ένας δεύτερος τζιχαντιστής έγραψε: «Από το Ισλαμικό Κράτος στο Φέργκιουσον ακούμε το κάλεσμά σας και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. #FergusonDecision #BeLikeMalcolmX #FightBack'».



Σε μια τρίτη φωτογραφία με ένα μαχαίρι στα χέρια κάποιου που φοράει ένα γάντι της Nike ένας μαχητής με το παρατσούκλι Αμπού Ντουχάνα γράφει για λεζάντα: Για πόσο καιρό ακόμα θα αφήνετε αυτές τις κυβερνήσεις να σας καταπιέζουν. Τραβήξτε τα μαχαίρια σας και δείξτε τους την απάντησή σας».

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση