Σταμάτησε να τον βοηθήσει και τον σκότωσε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 08:21 Σταμάτησε να τον βοηθήσει και τον σκότωσε
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 27χρονος Jefferson Heavner που θέλησε να βοηθήσει οδηγό αυτοκινήτου που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια. Ο Marvin Lee έβγαλε όπλο και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Αρκετοί άλλοι είχαν σταματήσει νωρίτερα για να βοηθήσουν τον Marvin Lee και όταν κατάλαβαν ότι είναι μεθυσμένος, ο Jefferson Heavner αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να διαχειριστεί την κατάσταση. Τότε ο Marvin, σύμφωνα με τον επικεφαλής των αρχών στην πολιτεία Catawba, στη βόρεια Καρολίνα, έγινε επιθετικός. Έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως όσους είχαν σταματήσει να τον βοηθήσουν. Μια σφαίρα βρήκε τον 27χρονο Jefferson. Ο Marvin όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αφού πήγε προς το μέρος του, τον πυροβόλησε αρκετές φορές ενώ ήταν πεσμένος στον δρόμο.

Μετά μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και όταν έφτασαν οι αρχές αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές. Συνέχισε για αρκετή ώρα να αντιστέκεται μέχρι που τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Η αδερφή του Jefferson Jessica Heavner δήλωσε στο The Charlotte Observer πως ο αδερφός της ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.

 

Ο MARVIN LEEΟ MARVIN LEE

 

Πηγή: Mashable, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση