Δείτε την τύχη ενός δικυκλιστή που τον παρασέρνει φορτηγό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 11:37 Δείτε την τύχη ενός δικυκλιστή που τον παρασέρνει φορτηγό - ΒΙΝΤΕΟ
Όταν η τύχη (και η χαμηλή τριβή λόγω χιονιού) παίρνουν το πάνω χέρι, ακόμα και περιστατικά όπως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι ικανά να στερήσουν την ζωή από τον υπερτυχερό αναβάτη

Όσες φορές και να βάλετε στο replay το συγκεκριμένο βίντεο, πάντα θα καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι η τύχη αυτού του αναβάτη κυριολεκτικά «δεν υπάρχει». Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της Κίνας όπου όπως είναι εμφανές υπάρχει αρκετό χιόνι και πάγος στο οδόστρωμα.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας προφανώς κινείται στο σωστό ρεύμα, όταν από το αντίθετο εμφανίζεται μία τεράστια νταλίκα. Τα πράγματα από εκεί και πέρα αφήνονται στην τύχη και στους νόμους της φυσικής: Το μεγάλο φορτηγό αδυνατεί προφανές να φρενάρει και παρασύρει τον μοτοσικλετιστή.

Ο οδηγός και η κάμερα του αυτοκινήτου που καταγράφουν το περιστατικό περιμένουν τα χειρότερα. Όμως τελικά όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν, καθώς η νταλίκα όχι μόνο σταματά πάνω στο τσιμεντένιο ρείθρο. Αλλά όπως φαίνεται ο επτάψυχος αναβάτης έχει καταφέρει να επιζήσει ελαφρά τραυματισμένος. Απλά το φορτηγό τον έχει σύρει μαζί με το μηχανάκι του έως να σταματήσει, καθώς ο πάγος και το χιόνι, παρά το γεγονός ότι ήταν η αιτία για το ατύχημα, στο τέλος λειτούργησαν υπέρ τους.

Όταν λέμε δεν υπάρχει, κυριολεκτούμε...


protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση