Η Disneyland ψάχνει 45 Ελληνες για δουλειά στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 11:59 Η Disneyland ψάχνει 45 Ελληνες για δουλειά στο Παρίσι

Οντισιόν για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland Paris, προκειμένου να βρει νέους και νέες που θα επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ., στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση