Πολλοί νεκροί και 100 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων στη Γερμανία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 12:36 Πολλοί νεκροί και 100 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων στη Γερμανία
- Για τουλάχιστον 8 νεκρούς και 100 τραυματίες κάνουν λόγο νεότερες πληροφορίες
- Η σύγκρουση των τρένων έγινε στην περιοχή της Βαυαρίας
- Δεκάδες ασθενοφόρα και ελικόπτερα έχουν φτάσει στο σημείο
- Το ένα από τα δυο τρένα εκτροχιάστηκε εγκλωβίζοντας τους επιβάτες
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από εκατό τραυματίσθηκαν, ανάμεσά τους 15 σοβαρά, κατά τη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο τρένα σήμερα το πρωί στη λουτρόπολη της Βαυαρίας Μπαντ 'Αιμπλινγκ, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοίνωσε η αστυνομία.

 


Δεκαπέντε από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ 40 έχουν τραυματισθεί σοβαρά, επί συνόλου 100 τραυματιών, ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία.

 

Το δυστύχημα συνέβη "λίγο μετά τις 07.00 τοπική ώρα", στη γραμμή ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν, 60 χιλιόμετρα νοτιο-ανατολικά του Μονάχου.
Η κυκλοφορία των τρένων ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν έχει διακοπεί και έχουν αποκλεισθεί δύο τοπικοί οδικοί άξονες.

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφίας ReutersΠηγή φωτογραφίας Reuters

 

Πηγή φωτογραφίας twitterΠηγή φωτογραφίας twitter

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερα για τη μεταφορά τραυματιών. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το γεγονός ότι στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων έχουν σπεύσει για τη μεταφορά τραυματιών και ελικόπτερα από τη γειτονική Αυστρία.

Πηγή φωτογραφίας twitterΠηγή φωτογραφίας twitter

 

Το έργο των διασωστών είναι δύσκολο, στην περιοχή υπάρχει φράγμα και έτι δεν υπάρχει χώρος για ανάπτυξη βαρέων μηχανημάτων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάσυρση τραυματιών και νεκρών.

ΦΩΤΟ: REUTERS, twitter, DPA

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση