Ανατριχίλα! Απήγαγε και βίασε 20χρονες τουρίστριες - Τις χτυπούσε με σφυρί στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 13:44 Ανατριχίλα! Απήγαγε και βίασε 20χρονες τουρίστριες - Τις χτυπούσε με σφυρί στο κεφάλι
Σε κατάσταση σοκ πετάχτηκε μπροστά σε μια ομάδα ψαράδων μια 20χρονη τουρίστρια. Ήταν γυμνή, είχε αίμα στο σώμα της και ικέτευε να τη βοηθήσουν.

"Πάρτε με από εδώ, πάρτε με από εδώ! Θα μας σκοτώσει όλους!" ούρλιαζε η νεαρή κοπέλα που ξεπήδηξε από τους αμμόλοφους απομακρυσμένης παραλίας στη Νότια Αυστραλία. Έτσι περιέγραψε τη σοκαριστική στιγμή ο Abdul-Karim, ένας από τους ψαράδες που τη βοήθησαν.

"Σοκαριστήκαμε όταν την είδαμε και αμέσως σκεφτήκαμε ότι κάτι συμβαίνει. Ούρλιαζε, έκλαιγε και φώναζε. Είχε γρατζουνιές στα πόδια της. Έμοιαζε να την έσερναν". Η τραυματισμένη τουρίστρια είπε στους ψαράδες πως η φίλη της, επίσης νεαρή Ευρωπαία, βρισκόταν ακόμα στους αμμόλοφους κοντά στο Salt Creek με τον άντρα που τις απήγαγε, τις βίασε και προσπάθησε να τις σκοτώσει.

"Μας έλεγε για τη φίλη της πως είχε χαθεί στους αμμόλοφους και ανησυχούσε για αυτήν. Χωρίστηκαν και έτρεχαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ξέφυγε και μας έλεγε ότι ήθελε να βρει τη φίλη της. Βοηθήσαμε τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο", δήλωσε ένας από τους ψαράδες.

Οι διασώστες βρήκαν γρήγορα τη δεύτερη τουρίστρια που ήταν σοβαρά τραυματισμένη στους αμμόλοφους. Οι δύο νεαρές γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Flinders Medical Centre με σοβαρά τραύματα και η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή. Μια από τις κοπέλες είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με σφυρί, ενώ την άλλη την είχε πατήσει με όχημα. Τουλάχιστον μια από τις δύο ήταν δεμένη, όπως μετέδωσε το 7News.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο το απόγευμα της Τρίτης και συνέλαβαν έναν 59χρονο από το Morphett Vale. Κατηγορείται για απόπειρα φόνου, βιασμό και απαγωγή. Δεν είπε τίποτα στο δικαστήριο, προφυλακίστηκε και θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο τον Απρίλιο.

Οι δύο τουρίστριες είχαν γνωρίσει τον 59χρονο την Τρίτη και σκόπευαν να κατασκηνώσουν στην παραλία για το βράδυ. Αφού έστησαν τις σκηνές, τους επιτέθηκε. "Μια από τις δύο κοπέλες κατάφερε να ξεφύγει. Σταμάτησε μια ομάδα ψαράδων που τηλεφώνησαν στις αρχές", σημείωσε ο αξιωματικός James Blandford.

Στη σελίδα του στο Facebook ο δράστης έγραφε ότι έψαχνε για νέα σύζυγο και πως ήθελε να γνωρίσει γυναίκες από 22 έως 56 ετών για ραντεβού, φιλία και σοβαρή σχέση. Στο προφίλ του σε site γνωριμιών περιέγραφε τον εαυτό του ως έναν άντρα που σέβεται τις γυναίκες και τα πάει καλά με όλους. Ήθελε η μελλοντική σύντροφός του να ξέρει να μαγειρεύει κινέζικο, να αγαπά τα παιδιά, να είναι ευπαρουσίαστη, λεπτή, αθλητική και ειλικρινής.

Πηγή: smh

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση