Φρίκη για 13χρονη: Βρήκε τον χαμένο πατέρα της στο Facebook και τη βίαζε για 6 μήνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 09:00 Φρίκη για 13χρονη: Βρήκε τον χαμένο πατέρα της στο Facebook και τη βίαζε για 6 μήνες

Η επιτυχημένη προσπάθεια 13χρονης να εντοπίσει τον χαμένο πατέρα της στο Facebook έγινε ο μεγαλύτερος εφιάλτης για την ανήλικη, καθώς την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

Η 13χρονη έμαθε ποιος είναι ο πατέρας της από φίλους του και ανακάλυψε ότι ζούσε στο νότιο Yorkshire.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, η 13χρονη προσκλήθηκε να μείνει μαζί του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάτι που της επέτρεψε τελικά και η μητέρα της.

Ο 41χρονος όμως εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε σε τακτική βάση σεξ με την κόρη επί έξι μήνες.

Αρχικά κοιμόταν στον καναπέ, έως ότου ο πατέρας της χώρισε από τη σύντροφό του και έστρεψε την προσοχή του στην ανήλικη κόρη του.

Μια μέρα ενώ έτριβε την πλάτη της, τη φίλησε και της είπε ότι θα μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι και να πάει εκείνος στον καναπέ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας πήγε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει σεξ με την κόρη του.

Εκείνη δεν αντιστάθηκε επειδή ήταν ο πατέρας της. "Μόλις τον είχα γνωρίσει και έτσι δεν αντέδρασα".

Ενθάρρυνε πολλές φορές την ανήλικη να πιει αλκοόλ προτού κάνει σεξ μαζί της έως ότου έφυγε τελικά από το σπίτι και σταμάτησε να ζει μαζί του.

Η έφηβη, που είναι σήμερα 18 ετών, αποκάλυψε τι είχε συμβεί σε μια κοινωνική λειτουργό και πέρυσι πήγε στην αστυνομία.

"Σε μια περίοδο μεγαλύτερη των 6 μηνών εκμεταλλεύτηκες την εμπιστοσύνη της. Ήταν 13, είσασταν 41 και την εκμεταλλευτήκατε", σημείωσε ο δικαστής Simon Lawler που τον καταδίκασε σε 6 χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: Dailymail

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση