Επεισόδια στο Παρίσι! Δακρυγόνα από την αστυνομία στους διαδηλωτές!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 18:10 Επεισόδια στο Παρίσι! Δακρυγόνα από την αστυνομία στους διαδηλωτές!
Χιλιάδες διαδηλωτές επιχειρούν να διαδηλώσουν στις μεγάλες πόλης της Γαλλίας, ενάντια στον νέο νόμο για τα εργασιακά,. Υπό αστυνομικό κλοιό η χώρα.
 
Σε μια χώρα που αστυνομοκρατείται πλήρως, με επίκληση των διατάξεων περί «εκτάκτου ανάγκης» που επιβλήθηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι και φοιτητές επιχειρούν πάλι να διαδηλώσουν αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει τον νόμο για τα εργασιακά με προεδρικό διάταγμα, παρακάμπτοντας τη βουλή.
 
 
Η παρουσία της αστυνομίας στο Παρίσι είναι πρωτοφανής και ήδη σημειώθηκαν τα πρώτα επεισόδια, με τους διαδηλωτές να επιχειρούν να κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση καπνογόνων για να τους απομακρύνουν από συγκεκριμένες οδούς. ομάδες διαδηλωτών απάντησαν με βόμβες μολότοφ. 
 
 
 
Στην πόλη Ρουέν ομάδα διαδηλωτών περικύκλωσε τα γραφεία της περιφερειακής οργάνωσης του Σοσιαλιστικού κόμματος.  
 
 
 
Ενταση επικρατεί και στην πόλη Ρεν όπου οι διαδηλωτές επιχείρησαν να ενωθούν με τα μπλόκα των επαγγελματιών οδηγών, αλλά να τους εμποδίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι πολίτες προσπάθησαν να παρακάμψουν τα αστυνομικά μπλόκα διασχίζοντας χωράφια με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές με τους αστυνομικούς να κυνηγούν πολίτες μέσα στα χωράφια.  
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση