Μπραντ Πιτ: Απαλλάχθηκε από ένορκος λόγω… εμφάνισης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 09:17 Μπραντ Πιτ: Απαλλάχθηκε από ένορκος λόγω… εμφάνισης

Όποιος και να είχε στη διπλανή καρέκλα του τον Μπραντ Πιτ, σίγουρα θα ξεχνούσε πολλά πράγματα

Μια παρουσία του Μπραντ Πιτ σε ένα σώμα ενόρκων σίγουρα θα αποσπούσε την προσοχή όλων. Είτε των ίδιων των ενόρκων, είτε των δικηγόρων και ακόμη και των εναγόντων. Με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη με τον Τομ Χανκς πριν ένα χρόνο, ο Μπραντ Πιτ, αν και κλήθηκε στην αρχή, τελικά απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Στις 11 Δεκεμβρίου, ως υπεύθυνος πολίτης έδωσε το παρών σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να ακούσει ότι η παρουσία του θα ήταν περισπασμός για τους υπόλοιπους ενόρκους και τον απήλλαξαν. «Δεν είναι δυνατόν να βάλεις τον Μπραντ Πιτ στη θέση των ενόρκων και να περιμένεις να τον αγνοήσουν», ανέφερε δικηγόρος της υπόθεσης.

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο διάσημοι σταρ κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών να καλούνται για ένορκοι, αφού η επιλογή γίνεται με κλήρωση από τα διπλώματα οδήγησης ή τους δημοτικούς καταλόγους των πολιτών της Αμερικής.  

Πριν ένα χρόνο η παρουσία του Τομ Χανκς δημιούργησε προβλήματα καθώς μια υπάλληλος της εισαγγελίας δεν άντεξε και τον πλησίασε για να του μιλήσει. Ο Χανκς αποκλείστηκε από ένορκος και η υπάλληλος κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 150 δολαρίων.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση