Ψυχολόγος, αποκεφάλισε τον άνδρα της και σκόρπισε τα μέλη του σε όλο το Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 11:54 Ψυχολόγος, αποκεφάλισε τον άνδρα της και σκόρπισε τα μέλη του σε όλο το Μεξικό

Η 40χρονη Μαρία Αλεχάντρα Λαφουέντε Κάσο διαμέλισε τον 41 ετών σύζυγό της με το αλυσοπρίονο. Έστελνε από το κινητό του μηνύματα στους συγγενείς του!

Το απίστευτο έγκλημα έγινε γνωστό μετά την ανακάλυψη του κεφαλιού του άτυχου άνδρα από παιδιά. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στην ανακάλυψη των χεριών και των ποδιών του Μεξικανού και η έρευνα τελικά οδήγησε στην "απαρηγόρητη" σύζυγο.

Η Λαφουέντε Κάσο υποστηρίζει πως έφτασε στη δολοφονία, ύστερα από επεισόδια παρατεταμένου ξυλοδαρμού. Η ίδια δοκίμασε να παίξει το χαρτί της νοητικής διαταραχής, κάτι που της ήταν ιδιαίτερα γνώριμο λόγω του επαγγέλματός της, όμως ο ειδικός που την εξέτασε κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι απολύτως υγιής!!

Η Μεξικανή έριξε υπνωτικά χάπια στον σύζυγό της και όταν τον νάρκωσε, πήρε το αλυσοπρίονό του και τον διαμέλισε. Στη συνέχεια μοίρασε τα μέλη του σε σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σε διάφορα σημεία στην πόλη. Φρόντισε δε να καθησυχάσει τους συγγενείς και τους φίλους, στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του δολοφονημένου συζύγου της, Για μέρες η κυρία Κάσο υποστήριζε πως ο άντρας της ήταν υγιής και σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Όταν βρέθηκαν τα άκρα του και εξακριβώθηκε από την αστυνομία πως επρόκειτο για εκείνον, η δράστης αποφάσισε να παριστάνει την απαρηγόρητη χήρα. Κάποια όμως ίχνη αίματος, αλλά και οστών στα χαλιά και στο μπάνιο του σπιτιού την πρόδωσαν και σήμερα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.  

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση