Τα βίντεο του θανάτου στην Κωνσταντινούπολη - Ο τρομοκράτης πυροδότησε τα εκρηκτικά ενώ ήταν αιμόφυρτος - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 08:20 Τα βίντεο του θανάτου στην Κωνσταντινούπολη - Ο τρομοκράτης πυροδότησε τα εκρηκτικά ενώ ήταν αιμόφυρτος - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με 36 νεκρούς και 147 τραυματίες.
 
Συγκλονιστικά είναι το βίντεο από τις δύο εκρήξεις μέσα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης που έσπειραν κυριολεκτικά το θάνατο. 

Το βίντεο είναι μέσα από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

 

Φαίνεται ξεκάθαρα πως προηγούνται οι πυροβολισμοί με τον κόσμο μέσα στο αεροδρόμιο να παγώνει και αμέσως μετά γίνεται η πρώτη έκρηξη που είναι και η ισχυρότερη. 

Εν συνεχεία γίνεται η δεύτερη έκρηξη και φαίνεται το χάος που επικρατεί με τον κόσμο να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση από το σημείο της έκρηξης. 

Το δεύτερο βίντεο δείχνει τον τρομοκράτη να τρέχει μέσα στο αεοδρόμιο. Πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και το όπλου του πετάγεται μακριά. Παρά το γεγονός ότι είναι τραυματισμένος, φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο του και πυροδοτεί τα εκρηκτικά, με τον κόσμο να τρέχει μακριά πανικόβλητος.

 

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση