"Μυστήριο" γύρω από το δολοφόνο που έσφαξε 8 παιδιά στην Αυστραλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 20:53 "Μυστήριο" γύρω από το δολοφόνο που έσφαξε 8 παιδιά στην Αυστραλία

Απροσπέλαστη είναι η περιοχή γύρω από το σπίτι στο προάστιο Μανούρα της πόλης Κερνς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας, όπου βρέθηκαν οκτώ παιδιά μαχαιρωμένα, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες, αναζητώντας στοιχεία που θα προδώσουν τον δολοφόνο.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ έκανε λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία, την ώρα που οι κάτοικοι του προαστίου έχουν ανάψει κεριά και καντήλια, στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών. 

"Πιστεύουμε ότι και το άλλο παιδί είναι μέλος της οικογένειας", δήλωσε ο αστυφύλακας Μπρούνο Ασνικάρ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ακόμα δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν οι συνθήκες θανάτου των οκτώ αγγελουδιών.

Τα παιδιά, ηλικίας 18 μηνών έως 15 ετών, βρέθηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι στο προάστιο Μανούρα της πόλης Κερνς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας. Μαζί τους βρέθηκε μία 34χρονη γυναίκα τραυματισμένη, η οποία είναι η μητέρα των επτά από αυτά, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η Αυστραλία βρίσκεται ήδη σε ύψιστο συναγερμό έπειτα από το περιστατικό ομηρίας την Τρίτη στο Σίδνεϊ που διήρκεσε 16 ώρες και άφησε πίσω του τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο δράστης.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι τα παιδιά βρήκε νεκρά ο 20χρονος μεγαλύτερος αδελφός τους, όταν επέστρεψε στο σπίτι, αλλά η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Η ξαδέλφη της τραυματισμένης γυναίκας, η Λίζα Τέιντεϊ, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την μητέρα των επτά παιδιών, ενώ το όγδοο θύμα εικάζεται ότι ήταν μέλος της ίδιας οικογένειας, ίσως ξάδελφος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 34χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της και ότι συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί κι ένα δεύτερο πρόσωπο, ενδεχομένως ο πατριός των θυμάτων που διέμενε στο ίδιο σπίτι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση