Το tweet του Mπαράκ Ομπάμα: «Σε αγαπώ Μισέλ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 08:41 Το tweet του Mπαράκ Ομπάμα: «Σε αγαπώ Μισέλ»
Αποθεώθηκε η Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Η ομιλία της και το tweet του Μπάρακ.
 
«Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η χώρα σας δεν είναι υπέροχη. Είμαστε η πιο μεγάλη χώρα του πλανήτη», είπε η Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατιών σε μια ομιλία συναισθηματικά φορτισμένη. Πλήθος κόσμου αποθέωσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που σε λίγο εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο αφήνοντας πίσω της μια επιτυχημένη πορεία... Ο Μπαράκ Ομπάμα για μια ακόμα φορά άδραξε την ευκαιρία για να εκφραστεί δημόσια για την σύζυγό του  με ένα tweet.
 
«Απίστευτη ομιλία από μία απίστευτη γυναίκα, δεν θα μπορούσαμε εγώ και η χώρα μας να είμαστε περισσότερο περήφανοι και ευλογημένοι που σε έχουμε ως Πρώτη Κυρία. Σε αγαπώ, Μισέλ», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του ο Μπάρακ ο Ομπάμα.
 
 
 «Παρακολουθώ τις κόρες μου, δύο όμορφες, έξυπνες μαύρες γυναίκες να παίζουν με τα σκυλιά μας στην αυλή του Λευκού Οίκου», είπε η Μισέλ και συνέχισε: «Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η χώρα σας δεν είναι υπέροχη. Είμαστε η πιο μεγάλη χώρα του πλανήτη. Και όσο οι κόρες μας ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να αξίζει» είπε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση