Τανκ πέφτει από γέφυρα σε ποτάμι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 16:24 Τανκ πέφτει από γέφυρα σε ποτάμι!

Απίστευτο βίντεο δείχνει άρμα μάχης στην Ταϊβάν να έχει πέσει απο γέφυρα σε ποτάμι. Στο μοιράιο περιστατικό τρεις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους. 

Το τάνκ τύπου CM11 επέστρεφε στο στρατόπεδο στην επαρχία Πινγκτούνγκ ύστερα από προγραμματισμένη άσκηση στα νότια της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, πέντε στρατιώτες βρίσκονταν μέσα στο όχημα που εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης ίσως εμφάνισε κάποια δυσλειτουργία πριν πέσει από τη γέφυρα.Το τανκ έπεσε απο την γέφυρα και βρέθηκε στον ποταμό Wangsha (Γόνσκα) όπου και αναποδογύρισε.

Ο οδηγός γλίτωσε με ελαφρά τραύματα αλλά οι άλλοι τέσσερις στρατιώτες εγκλωβίστηκαν και δεν έδειχναν κανένα σημείο ζωής.

Ο στρατός αρχικά έκανε λόγο για τέσσερεις νεκρούς ωστόσο ο ένας ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης και μεταφέρθηκε σε  στρατιωτικό νοσοκομείο στην γειτονική πόλη. 

«Ακόμα διερευνούμε τα αίτια του δυστυχήματος», δήλωσε ο Αλφόνσο Γιάνγκ, εκπρόσωπος του στρατού.

Σύμφωνα με τον στρατό ο οδηγός δεν κατάφερε να στρίψει αριστερά όταν το όχημα πιθανώς να έπαθε βλάβη και να έπεσε στο ποτάμι. 

Η Πρόεδρος Tsai Ing-Wen εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και απαίτησε ο στρατός να διερευνήσει γρήγορα την αιτία του συμβάντος, δήλωσε ο εκπρόσωπος της. Το ατύχημα συνέβη λιγες μέρες πριν η Tsai πρόκειται να παρακολουθήσει την ετήσια άσκηση - με πραγματικά πυρά - με την κωδική ονομασία «Han Kuang 32», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον νομό Πινγκτούνγκ.

NewsIt - Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση