Τρόμος στην Ινδονησία: 18χρονος βομβιστής αυτοκτονίας προσπάθησε να ανατινάξει εκατοντάδες ανθρώπους σε καθολική εκκλησία [vid]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 22:02 Τρόμος στην Ινδονησία: 18χρονος βομβιστής αυτοκτονίας προσπάθησε να ανατινάξει εκατοντάδες ανθρώπους σε καθολική εκκλησία [vid]
Ένας βομβιστής αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους, προσπάθησε να τινάξει στον αέρα εκατοντάδες ανθρώπους μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη καθολική εκκλησία στην Ινδονησία.

Ο 18χρονος επίδοξος βομβιστής, πυροδότησε τη βόμβα όμως εκείνη δεν εξερράγη. Ο νεαρός τζιχαντιστής τότε τράβηξε ένα τσεκούρι που είχε στην τσάντα του και προσπάθησε με αυτό να σκοτώσει έναν 60χρονο ιερέα, προκαλώντας του ευτυχώς μόνο κάποια επιπόλαια τραύματα.

Οι εκατοντάδες πιστοί που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο έτρεξαν και αφόπλισαν τον νεαρό περιορίζοντάς τον, μέχρι να καταφτάσει η αστυνομία η οποία είχε κληθεί. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν βρήκαν στην τσάντα του την ταυτότητά του, αλλά και μια χεροποίητη σημαία του Ισλαμικού Κράτους. Ο νεαρός επίδοξος βομβιστής δήλωσε στην αστυνομία πως δεν δούλευε μόνος του.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση