Φρικιαστικό ατύχημα: Πήγε να κλείσει το παράθυρο του αυτοκινήτου και της κόπηκε το χέρι!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 23:01 Φρικιαστικό ατύχημα: Πήγε να κλείσει το παράθυρο του αυτοκινήτου και της κόπηκε το χέρι!
Η άτυχη Βρετανίδα, έβαλε το χέρι της στο κατεβασμένο παράθυρο και προσπάθησε να βάλει μπρος το αμάξι της για να κλείσει τα τζάμια, όμως είχε ξεχάσει την ταχύτητα...

Μια στιγμή μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή, λένε και αυτό αποδεικνύεται από την τραγική ιστορία που ήρθε στο φως σήμερα στη Βρετανία.

Μια 78χρονη που έσκυψε σε ένα αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι της στο Χέιλ της Κορνουάλης, παγιδεύτηκε εκεί, το Σάββατο το απόγευμα.

«Φαίνεται πως έσκυψε στο αυτοκίνητο για να κλείσει τα ηλεκτρικά παράθυρα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

«Έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο για να μπορέσει να κλείσει το παράθυρο, όμως το αυτοκίνητο είχε ταχύτητα και έτσι, κινήθηκε προς τα μπροστά, κόβοντας το χέρι της άτυχης γυναίκας!»

Το χέρι από τον αγκώνα και κάτω περισυνέλεξαν οι άνδρες τους ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πλίμουθ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργείο, με τους γιατρούς να εμφανίζονται θετικοί για το ενδεχόμενο επανασυγκόλλησης του κομμένου μέλους, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση