Ο serial killer της Κίνας που σκότωσε και ακρωτηρίασε 11 γυναίκες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 21:19 Ο serial killer της Κίνας που σκότωσε και ακρωτηρίασε 11 γυναίκες

Τον αποκαλούν «Τζακ Αντεροβγάλτη της Κίνας»

Ένας κατά συρροή δολοφόνος στη Κίνα συνελήφθη και ομολόγησε τα όσα φριχτά έκανε από το 1998 έως το 2002.

Ο 52χρονος Gao Chengyong δολοφόνησε μέσα σε αυτό το διάστημα 11 γυναίκες μεταξύ των οποίων κι ένα 8χρονο κορίτσι. Ο άνδρας συνελήφθη στο μανάβικο που διατηρεί με τη σύζυγό του και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η ομολογία του οδηγεί και στη διαλεύκανση του μυστηριώδους θανάτου μιας 28χρονης, ενός δηλαδή από τα θύματα που κακοποίησε βάναυσα και σκότωσε ο 52χρονος στην κινεζική επαρχία Γκανσού, αλλά και σε άλλες γειτονικές περιοχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο Gao φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο γυναίκες ντυμένες στα κόκκινα, ακολουθώντας τες στο σπίτι τους ή δελεάζοντάς τες στο πίσω μέρος του καταστήματός του όπου τις βίαζε και τις σκότωνε, συνήθως σχίζοντας το λαιμό τους.

Οι δολοφονίες αρχικά συνδέθηκαν με τις δολοφονίες του Τζακ του Αντεροβγάλτη στο Λονδίνο, λόγω του γεγονότος ότι κάποια από τα θύματα είχαν υποστεί πολύ μεγάλη κακοποίηση και είχαν αφαιρεθεί κάποια αναπαραγωγικά όργανά τους. Ένα θύμα του, η Cui Jinping, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με σχίσιμο στο λαιμό της, ενώ την είχε μαχαιρώσει 22 φορές με το στήθος, τα χέρια και τα αυτιά της να έχουν αφαιρεθεί.

Τα στοιχεία DNA οδήγησαν στο πρόσωπο του Gao ο οποίος και συνελήφθη. Η αστυνομία ερευνά τώρα τις δολοφονίες που έγιναν το 2004, ενώ αναφέρει ότι ο άνδρας «έχει μια σεξουαλική διαστροφή και μισεί τις γυναίκες» αν και δεν είναι σαφές γιατί ο δολοφόνος σταμάτησε ξαφνικά τη φρικτή του δράση, το 2002.

DJADGHA4 DJADGHA3 DJADGHA2

newsbeast.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση