Debate – Τραμπ: Σεβάστηκα την Τσέλσι και δεν μίλησα για τις... πομπές του Μπιλ [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 09:40 Debate – Τραμπ: Σεβάστηκα την Τσέλσι και δεν μίλησα για τις... πομπές του Μπιλ [vid]
Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το τέλος του πρώτου debate ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε... χαρούμενος για την παρουσία του στην πρώτη τηλεοπτική μονομαχία με τη Χίλαρι Κλίντον.
 
Ο Τραμπ έχασε στα... σημεία τις εντυπώσεις μόνο και μόνο γιατί ήταν... ο εαυτός του. Και ήταν και μετά το τέλος του debate. Όταν ρωτήθηκε από το CNN για την παρουσία του στην πρώτη «μονομαχία» με την αντίπαλό του, είπε πως... συγκρατήθηκε να μην κάνει σχόλια για τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον γιατί παρούσα στην αίθουσα ήταν η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι.
 
«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που κατάφερα να συγκρατηθώ για τις απερισκεψίες του Μπιλ Κλίντον. Και αυτό γιατί σέβομαι την Τσέλσι Κλίντον» είπε ο εκκεντρικός υποψήφιος. Αλλά υποσχέθηκε πως «μπορεί να σας πω στο επόμενο debate».
 
 
Εκτίμησε δε ότι η Χίλαρι Κλίντον θα είναι μια κακή πρόεδρος. Την οποία, πάντως, δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα στηρίξει. «Νομίζω ότι δεν είναι ικανή για τη θέση. Χρειαζόμαστε κάποιον ικανό. Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να κάνει τη Αμερική σπουδαία ξανά».
 
Τόνισε δε ότι για εκείνον το debate πήγε καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόταν.
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση