Τη χτύπησε τόσο άσχημα που δεν αναγνώριζε τον εαυτό της [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 13:41 Τη χτύπησε τόσο άσχημα που δεν αναγνώριζε τον εαυτό της [vid]
Σε φυλάκιση 13ων μηνών καταδικάστηκε πρώην μπράβος που χτύπησε τόσο άσχημα την 21χρονη φίλη του που δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.
 
Ο 21χρονος Dominic McCluskey παραδέχτηκε πως χτύπησε την πρώην κοπέλα του Brogan Sloan από ζήλεια ενώ είχαν ξαπλώσει μαζί στο κρεβάτι. Το θύμα μίλησε εναντίον του πρώην μπράβου και μποξέρ τον Ιούνιο μετά την επίθεση από την οποία παραμορφώθηκε το πρόσωπό της.
 
"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου το έκανε αυτό. Τον αγαπούσα και πιστεύαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Όλοι μας έλεγαν ότι μοιάζαμε τόσο ευτυχισμένοι. Αλλά τα συναισθήματά μου εξαφανίστηκαν εντελώς τώρα. Ούτε που έκλαψα για τον χωρισμό μας. Είμαι χαρούμενη που έγινε τώρα. Μακάρι να είχα δώσει μεγαλύτερη σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια. Ήξερα ότι ήταν επιθετικός αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο και ιδιαίτερα σε έναν άνθρωπο που έλεγε ότι αγαπούσε".
 
 
Το ζευγάρι είχε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια πριν από το βίαιο ξέσπασμα του 21χρονου. "Ήταν πολύ καλός με τον γιο μου στην αρχή. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό". Σταδιακά όμως είδε μια διαφορετική πλευρά όταν τον έβαλε σπίτι της και στη ζωή της. "Έχανε εύκολα την ψυχραιμία του για χαζά πράγματα και έριχνε μπουνιές στις πόρτες. Θα θύμωνε αν κάποιος μου έστελνε μήνυμα ή έκανε like σε μια φωτογραφία μου στο facebook. Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι".
 
Αποφάσισαν κάποια στιγμή να χωρίσουν όταν τελικά η Brogan δεν άντεχε άλλο. "Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Του είπα να ζητήσει βοήθεια". Μετά από 5 μήνες τα ξαναβρήκαν, με την 21χρονη να του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. "Δεν έκανε κάτι για να διορθώσει τον ευατό του. Μου έλειπε και τον αγαπούσα". Το μοιραίο βράδυ οι δυο τους είχαν βγει για ποτό. Αφού γύρισαν σπίτι, ξάπλωσαν και το επόμενο πράγμα που θυμάται η Morgan είναι να ξυπνά στο πάτωμα. "Δεν ήξερα πως είχε βρεθεί εκεί. Δεν με είχαν χτυπήσει ποτέ". Σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει του υποσχέθηκε πως θα έλεγε σε όλους ότι έπεσε στο μπάνιο. "Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω από εκεί και να πάω στο νοσοκομείο".
 
Η μητέρα του τη μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά η Brogan αποκάλυψε σε νοσοκόμα τι είχε συμβεί και κάλεσαν την αστυνομία. Η Brogan πιστεύει ότι αυτό που πυροδότησε την οργή του ήταν τα μηνύματα που είδε στο κινητό της από τότε που είχαν χωρίσει.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση