ΗΠΑ: Έχασε 136 κιλά επειδή νόμισε ότι ένας πόνος στο στήθος ήταν έμφραγμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 14:10 ΗΠΑ: Έχασε 136 κιλά επειδή νόμισε ότι ένας πόνος στο στήθος ήταν έμφραγμα
Ο Adam Yosemite από το Κεντάκι των ΗΠΑ ζύγιζε 227 κιλά - Όμως, ένας πόνος στο στήθος το 2010 τον ανάγκασε να αλλάξει ζωή
 
Ένας άντρας από το Κεντάκι των ΗΠΑ ήταν παχύσαρκος και μέχρι το 2010 ζύγιζε 227 κιλά. Όμως, όταν ο Adam Yosemite αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος φοβήθηκε ότι επρόκειτο για έμφραγμα και άρχισε δίαιτα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό αφού μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να χάσει 136 κιλά!

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική ιστοσελίδα Independent στην αρχή η δίαιτα που έκανε βασιζόταν σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά αργότερα, έβαλε στόχο να χάσει κιλά με πιο υγιεινή διατροφή και με ισορροπημένα γεύματα.

Ο άνθρωπος, που παραδέχεται ότι κάποτε κατανάλωνε 5.000 θερμίδες την ημέρα, κάτι που του είχε γίνει συνήθεια, σήμερα υποστηρίζει ότι, αν δεν έχανε τα επιπλέον κιλά, τα προβλήματα υγείας δεν θα αργούσαν να εμφανιστούν. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η δίαιτα που έκανε είχε και τις επιπτώσεις της, αφού πλέον το δέρμα του έχει γίνει πλαδαρό.



Ο Yosemite υποστηρίζει ότι με την συμπαράσταση και την υποστήριξη της αρραβωνιαστικιάς του, την οποία σύντομα θα παντρευτεί, θέλει να αποδεχθεί το σώμα του όπως ακριβώς είναι σήμερα και να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το δέρμα που περισσεύει στο σώμα του. Ο άνδρας παραδέχεται ότι το πλαδαρό του σώμα: «δημιουργεί πολλές επιπλοκές στην καθημερινή ζωή και κάνει την φυσική άσκηση και την κίνηση εντελώς διαφορετικές εμπειρίες σε σύγκριση με ένα φυσιολογικό άτομο».



Πάντως, επειδή ο πρώην παχύσαρκος δεν θέλει να ξεχάσει πόσα κιλά ζύγιζε στο παρελθόν, έχει κάνει τατουάζ με τα κιλά που έχασε ενώ δηλώνει πως η αρραβωνιαστικιά του τον στηρίζει πλήρως αφού και εκείνη έχει χάσει 45 κιλά.

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση