Πήδηξε στο κενό με τους 2 γιους του αγκαλιά - Γλίτωσαν από θαύμα τα αγοράκια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 09:18 Πήδηξε στο κενό με τους 2 γιους του αγκαλιά - Γλίτωσαν από θαύμα τα αγοράκια
Με τα δύο αγοράκια στην αγκαλιά του πήδηξε από γέφυρα δίπλα στον ποταμό Wanaque στο New Jersey ο 37χρονος John Spincken που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
 
O 37χρονος, όπως εκτιμά η αστυνομία, είχε τους δύο γιους του αγκαλιά. Οι αρχές βρήκαν θανάσιμα τραυματισμένο τον John Spincken, καθώς είχαν ειδοποιηθεί για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας το βράδυ της Δευτέρας.
 
Οι δύο γιοι του, ηλικίας 3 και 1, βρέθηκαν κοντά στο πτώμα του ζωντανά. Είχαν υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς αλλά αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας αυτοκινήτων εμφανιζόταν δοτικός πατέρας στο facebook.
 
"Είμαι μπαμπάς! Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!" έγραφε στις 5 Οκτωβρίου 2013 μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου του. Στην Ημέρα του Πατέρα στις 21 Ιουνίου 2015 ο Spincken έγραφε για το πόσο σημαντική απόφαση είναι να κάνεις παιδί.
 
 
Λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 37χρονος είχε μαλώσει με τη σύζυγό του Fara Araullo, ενώ είχε ιστορικό παραβάσεων της περιοριστικής εντολής για ενδοοικογενειακή βία που είχε εκδοθεί το 2003.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση