Μήνυμα σε μπουκάλι πήγε στον προορισμό του έπειτα από 50 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 22:08 Μήνυμα σε μπουκάλι πήγε στον προορισμό του έπειτα από 50 χρόνια
Ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι πήγε στον προορισμό του μετά από 50 χρόνια περιπλάνησης στον Ατλαντικό.
 
Το μήνυμα που είχε σταλεί από το Νιου Χάμσαϊρ βρέθηκε από τον Clint Buffington, ένα δάσκαλο και μουσικό από την Γιούτα, ο οποίος έκανε διακοπές στα νησιά Τερκς και Κάικος στην Καραϊβική.
 
Όπως είπε βρήκε ένα μπουκάλι θαμμένο στην άμμο σε μια παραλία, στο οποίο υπήρχε ένα χαρτάκι που έγραφε «δες μέσα».
 
Μέσα στο μπουκάλι, όπως ανέφερε ο ίδιος, υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: «γύρνα στην οδό 419 Ocean Blvd και πάρε ένα βραβείο 150 δολαρίων από την Τίνα, ιδιοκτήτρια του Beachcomber».
 
Το χαρτάκι αναφερόταν σε ένα μοτέλ στο Χάμπτον του Νιου Χάμσαϊρ, το οποίο είχαν τη δεκαετία του ’60 οι γονείς της Paula Pierce.
 
Όπως είπε η Pierce ο πατέρας της έγραψε ένα αστείο, το έβαλε σε ένα μπουκάλι και το πέταξε στον Ατλαντικό Ωκεανό πριν από δεκαετίες.
 
Ο Buffington πήγε στο Νιου Χάμσαϊρ για να παραδώσει προσωπικά το μήνυμα στην Pierce. Οι γονείς της είχαν πεθάνει πριν από χρόνια και το Beachcomber είχε πουληθεί.
 
Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη που είδε το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα της. «Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό γιατί φέρνει πίσω ένα κομμάτι, ένα κομμάτι της και ένα κομμάτι των παιδικών μου χρόνων».  Κράτησε πάντως τον λόγο του πατέρα της και έδωσε στον Buffington τα 150 δολάρια.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση